Movie Maker Ses Sorunu

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Mrb. arkadaslar bir dostum için dogum günü videosu hazırlamak istedim Movie Maker i senelerce kullandım hiç böyle bir sorunla karsılasmamıştım efektleri resimleri hepsini ayarladım ve müzigi kodum sağ tarafta önizlemede izlerken sesin bozuk oldugunu farkettim ses acayaip derecede bozuk aynı sarkıyı aldım media player e attım düzgün çalıo ancak Movie Maker de çok bozuk bi ses vardı neyse kaydedeyim düzelir dedim kaydettim açtım videoyu yine bozuk ses kl codec paketleri yukluydu media player clasic te denedim yine bozuk ses gom player de denedim yine bozuk ses Movie Maker i tekrar kurdum duzelmedi öyle bişey varki Movie Maker müzigi bozuyo ve bzuk olarak kaydedio diğer video programlarıyla ugrasmak istemiorum bastan ögrenmek çözmek falan yarına kadar bitirmem gerekio ne yapabilirim arkadaslar yardımcı olurmusunuz..

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer proje sadece resim ve müzikten ibaret ise,

Photo Story 3

de kullanabilirsiniz.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Başıma gelen bir durumdu. Xp'de aynı sorunu yaşamıştım ama ben format atarak çözüme ulaşmıştım. Tabi siz hemen format atmayın... Çözüme ulaşmak adına soruyorum. Ses dosyanız mp3 uzantılı mı?

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ewet mp3 uzantılı. dediğiniz programda geçiş efektleri yakınlastırma uzaklastırma efektleri kullanabilicekmiyim ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Mp3 formatını wav formatına dönüştürün birde öyle deneyin. Geçiş efektlerinde video yakınlaştırma ve uzaklaştırma denemediğim için kesin birşey söyleyemeceğim. Resimde oluyor ama videoda oluyor mu hiç bilgim yok. Ama daha özellikli programlara bakmalısın eğer ki profesyonel bir iş çıkarmak istiyorsan...

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
teşekkurler arkadaslar sorunu hallettim. Kl codec in basının altından cıkıyormus sistemden kaldırıp denedim oldu saolun :)