Movie maker hatası

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
movie maker'a resim yüklemeye çalıştığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum.ondan öncede video efektleri,geçişleri eksik diye bir hata alıyordum xp cd sinden olabilir diye format çektim.fakat bu sefer dediğim gibi resim yükleyemiyorum.neden olabilir ve çözümü nedir??:helpsmilie:

superukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
formatlarin farkliliklarindan kaynaklaniyor hata
yani bu program her formati desteklemiyor tanimiyor bazi formatlari
misal video icin mpeg ve avi yi taniken flv formatini tanimiyor sanirim anlatabilmisimdir kolay gelsin

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu konuyu açalı baya olmuştu sorunun kaynağını yeni farkettim.folder lock isimli şifreleme programı bu hataya sebeb oluyor veya başka bir şifreleme yazılımıda olabilir.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Gördüğüm kadarıyla Vista kullanıyorsun. Sorunu çözmüş olabilirsin ama yine de bir not düşeyim; henüz tam oturmamış programlarda bazen UTF karakterler sorun yaratabiliyor. Almak istediğin fotoğrafın içinde bulunduğu klasörün ismi "RESİMLER". Yüksek ihtimalle buradaki büyük "i" harfinden kaynaklanıyor sorun. Yani o klasörün ismini "RESIMLER" olarak değiştirsen veya resmi başka bir klasöre atsan sorun düzelir.

Bugün forumdan bir arkadaş benzer bir problemi PDF dosyasında yaşadı, sorunu aynı şekilde çözdük.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gördüğüm kadarıyla Vista kullanıyorsun. Sorunu çözmüş olabilirsin ama yine de bir not düşeyim; henüz tam oturmamış programlarda bazen UTF karakterler sorun yaratabiliyor. Almak istediğin fotoğrafın içinde bulunduğu klasörün ismi "RESİMLER". Yüksek ihtimalle buradaki büyük "i" harfinden kaynaklanıyor sorun. Yani o klasörün ismini "RESIMLER" olarak değiştirsen veya resmi başka bir klasöre atsan sorun düzelir.

Bugün forumdan bir arkadaş benzer bir problemi PDF dosyasında yaşadı, sorunu aynı şekilde çözdük.
direk masaüstünden aldığım resimlerdede aynı sorun oluyodu.ama tabi ki senin dediğin şekilde olursa sorun çıkarabilir.ama şunu öğrendim ki şifreleme pek iyi değil windows için.yardımın için teşekkürler