Öneri Mousepad önerisi.

EnesSüngüç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
90x40 bir mousepad arıyorum. Markalardan ne yazık ki anlamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.,

Bütce: 100-150

matematx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
100 - 150 tl civarı marka olmaz. en ucuz bi şeye yaramazı bile o ölçülerde ancak üçharfli marketlerde bulabilirsin. ha almanı asla tavsiye etmem orası ayrı. ama sistemin zaten eski ise hiç olmaz ise yeterli ölçülerde yani abartmadan basit gerçekten orta kalite bir tanesini alabilirsin. marka farketmez. kalitesi kumaş gibidir, anlarsın zaten, su gibi akar.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,840
O fiyata bulabilirsen belki Xrades veya Porge gibi markalardan bulursun. Kaliteli olmaz ama dediğim gibi başka bir şey bulamazsın.

EnesSüngüç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O fiyata bulabilirsen belki Xrades veya Porge gibi markalardan bulursun. Kaliteli olmaz ama dediğim gibi başka bir şey bulamazsın.
Teşekkürler. Ben belirlediğim fiyatlarda bulamadım ama bulursanız linkini atmaktan çekinmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 - 150 tl civarı marka olmaz. en ucuz bi şeye yaramazı bile o ölçülerde ancak üçharfli marketlerde bulabilirsin. ha almanı asla tavsiye etmem orası ayrı. ama sistemin zaten eski ise hiç olmaz ise yeterli ölçülerde yani abartmadan basit gerçekten orta kalite bir tanesini alabilirsin. marka farketmez. kalitesi kumaş gibidir, anlarsın zaten, su gibi akar.
Zaten eski bir mousepadımı aktif kullanıyorum. Zamanında 15 TL ye almıştım fakat mousepad sadece fare için. Sistem halk tabiri ışık ışıklı bir sistem buna ugun yakışacak bir mousepad arıyordum. Bahsettiğiniz marketlerden almayı düşünüyodum fakat tavsiyeniz üstüne vaz geçtiğimi söyleyebilirim. Bir süre daha şuan ki mousepadı kullanmaya devam edebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleme: