Mouse'a çay döküldü

Klor1d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mouse a dün saat öğlen 2 gibi çay döküldü sağ tıka doğru bazen basmıyor önerebileceginiz yontemler var mı razer mamba,mouse

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Garantisi devam etse bile kullanıcı hatası derler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama belki içini açmayı deneyebilirsin son çözümlerden biri

Hasp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Icini ac kurala yerine geri tak

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Belki olduğu an saç kurutma makinesinde kurutabilirdin.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hocam en iyisi sıcak çayın üzerine bir soğuk su içmek :(. Razer Mamba için üzüldüm. Sıvı ile temas ettiği için parça değişimi gerekebilir.

Klor1d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam en iyisi sıcak çayın üzerine bir soğuk su içmek :(. Razer Mamba için üzüldüm. Sıvı ile temas ettiği için parça değişimi gerekebilir.
Cok sıcak değildi orta sıcaktı zaten 2.5 çay kaşığı kadar döküldü abi demeyin şöyle valla ağlarım (parça değişimi nasıl oluyor anlatırmısın abi )

• Üzgün
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Cok sıcak değildi orta sıcaktı zaten 2.5 çay kaşığı kadar döküldü abi demeyin şöyle valla ağlarım (parça değişimi nasıl oluyor anlatırmısın abi )
Razer Mamba'nın satın alındığında 2 yıl garantisi oluyor diye biliyorum. Kullanma kılavuzu vb. bir yerde müşteri hizmetleri numarasını arayarak garantisini sorgulamak. Devam ediyorsa garanti kapsamında ücretsiz tamir de olabilir. Garanti kapsamına alınmayıp Razer Yetkili Servisi tarafından belli bir ücret karşılığı da tamir edilebilir.

YARDIM!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM YAPACAK BİŞEY YOK YA YENİ MAUSE ALACAKSIN YADA TSEUSUN DEDİĞİ GİBİ ÜSTÜNE BİR SOĞUK SU İÇİCEKSİN:(

• Komik
Reactions: bwr

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Bütün parçalarını sök mercimeğin içinine yatır 1 gün fln beklesin sonra geri tak.