Mouse Önerisi

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar 2-3 Gün İçerisinde Mouse Alıcam Çok Aşırı Oyun Oynarım Ve Birazda Agresif Biriyim Dayanıklı Bir Mouse Lazım Bütçem 200-300 arası bir mouse önerirmisiniz (Rival 3 Dışı o çok çabuk bozuluyor)

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Arkadaşlar 2-3 Gün İçerisinde Mouse Alıcam Çok Aşırı Oyun Oynarım Ve Birazda Agresif Biriyim Dayanıklı Bir Mouse Lazım Bütçem 200-300 arası bir mouse önerirmisiniz (Rival 3 Dışı o çok çabuk bozuluyor)
Kablolu mu kablosuz mu olsun?

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Kablolu mu kablosuz mu olsun?
hocam farketmez ya ikisinide kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bütceyi 1 kuruş bile aşamam

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
yazmayı unutmuşum elim goril elleri gibi çok inanılmaz büyük olmasada yinede büyük bir elerim var birazda büyük olsa mouse tadından yenmez valla

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
İyi bir mouse. Ancak benim attığım daha iyi.
hocam yazmayı unutmuşum ellerim biraz büyük şuanda kullandığım mouse küçük geldiği için değiştirmek istiyorum o attığınız mouse ebatları elime uyarmı sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam az önce bakmıştım buna baya bide hoşuma gitti ama boy o çok önemli şuanda benim için bu mousu değiştirme sebebimde o