Mouse kamerası yapmak istiyorum

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
ben oyun oynarken ekran kaydı alan bir insanım frag movie vs. Yapmak için. Bende mouse kamerası yapmak için 85 TL ye telefona uygun bir 2m lik metal tripod aldım. Fakat tripodun ucunun aşağıya doğru dönmediğini farkettim. Ben bunu nasıl tepe kamerası olabilecek hale getirebilirim?
(bazıları tripoda ikinci bir tripod bağlayıp yapıyor fakat ikinci tripod almama ailem izin vermez)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap yazılmıyor ya sinir oluyorum?

Son düzenleme:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
İnternette bunu buldum bu işimi görür mü boyu vs. Yeter mi?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
ben oyun oynarken ekran kaydı alan bir insanım frag movie vs. Yapmak için. Bende mouse kamerası yapmak için 85 TL ye telefona uygun bir 2m lik metal tripod aldım. Fakat tripodun ucunun aşağıya doğru dönmediğini farkettim. Ben bunu nasıl tepe kamerası olabilecek hale getirebilirim?
(bazıları tripoda ikinci bir tripod bağlayıp yapıyor fakat ikinci tripod almama ailem izin vermez)

Cevap yazılmıyor ya sinir oluyorum?
hocam tripotun resmini atar mısınız

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
hocam galiba yanlış ürünü almışsınız. Attığınız linkte stüdyo ışıklandırma sistemleri için kullanıldığını gösteren fotoğraflar var
Galerideki resimler sebepsiz yere buraya atılmıyor. Hızlı resimede teker teker yüklemeye üşeniyorum ama telefon takılıyor

hocam galiba yanlış ürünü almışsınız. Attığınız linkte stüdyo ışıklandırma sistemleri için kullanıldığını gösteren fotoğraflar var
Resimleri sıkıştırıp Google drive a attım buraya atılmıyor nedense