Soru Mouse Çift Tıklama Sorununu Nasıl Düzeltirim?

AhmetKorkusuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle herkeze merhaba ben yeni katıldım konuyu yanlış seçtiysem kusura bakmayın. Neyse konuya geçeyim... Benim mousemde sürekli çift tıklıyor tek tıklamama rağmen çift tıklıyor ve ben bu sorunla 1 haftadır beraberim ve kriz geçirdim çok sinir bozuyor bir kere tıklıyorum 2 kere basıyor sert basınca sıkıntı olmuyor ama mousem çok sağlam değil kırılır diye korkuyorum biliyorsunuz 1 tane mousenin fiyatı 90-100 tl en ucuzu bile ve benim bütçem yeni mouse alacak kadar değil bu yüzden mouseyi atamam. Yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkürler.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Öncelikle herkeze merhaba ben yeni katıldım konuyu yanlış seçtiysem kusura bakmayın. Neyse konuya geçeyim... Benim mousemde sürekli çift tıklıyor tek tıklamama rağmen çift tıklıyor ve ben bu sorunla 1 haftadır beraberim ve kriz geçirdim çok sinir bozuyor bir kere tıklıyorum 2 kere basıyor sert basınca sıkıntı olmuyor ama mousem çok sağlam değil kırılır diye korkuyorum biliyorsunuz 1 tane mousenin fiyatı 90-100 tl en ucuzu bile ve benim bütçem yeni mouse alacak kadar değil bu yüzden mouseyi atamam. Yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkürler.
Herhangi bir şey de mi oluyor ? yoksa sadece masaüstü mü?

şu videodakileri dener misin ?

AhmetKorkusuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herhangi bir şey de mi oluyor ? yoksa sadece masaüstü mü?

şu videodakileri dener misin ?
Hertürlü oluyor oyunda masaüstünde klasör açarken internette gezinirken mouseyi başka pc de denedim sorunsuz çalılşıyor mousede sorun olmadığı kesin ayarları değişmiş galiba birde ben o videoyu çok kez denedim benim aygıt yöneticisinde 1 tane var ve onu kapatıncada mouse hareket etmiyor.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Hertürlü oluyor oyunda masaüstünde klasör açarken internette gezinirken mouseyi başka pc de denedim sorunsuz çalılşıyor mousede sorun olmadığı kesin ayarları değişmiş galiba birde ben o videoyu çok kez denedim benim aygıt yöneticisinde 1 tane var ve onu kapatıncada mouse hareket etmiyor.
dediğimi yaptınız mı?

AhmetKorkusuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
o videoyu denedim olmuyor aygıt yöneticisinde 1 tane var ve onu kapatınca mouse hareket etmiyor o videoyu yaklaşık 2-3 kere denedim hiçbir türlü olmadı mousenin fiyatı 100 tl den aşşağı yok benim bütçemde o kadar yok alamam kardeşimin pc de denedim sorunsuz çalıştı mouse sorunsuz ayarları değişmiş ama hangi ayarları anlamadım

AhmetKorkusuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu videoyu izlemeni öneririm
şuan videodakileri yaptım sıkıntı gözükmüyor bi sıkıntı olmazsa tekrar dönerim teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun azaldı ama komple gitmedi bişeyler yanlış yaptım galiba tekrar bakıyorum videoya
Mesaj otomatik birleştirildi:

videodaki herşeyi yaptım çok azaldı nadir oluyor ama tam yerinde oluyor sinirim bozuluyor

Son düzenleme: