Mouse aldım ama bugün fiyatı yarıya düştü !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cleet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
git geri ver, sonra git başka mouse al :D bu kadar basit :D ama bunları ben beğenmiyorum logitech g300 kullanıyorum ben 60tl ye almıştım çok güzel, benim elime daha iyi oturuyor ona da bir bak ;)

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acaba alırlarmı geri yani kutusunu filan yırtmadan açtım hiç bir zarar vermedende aldığım hale döndürürüm geri ama bimekste filan satılan ürün geri alınmaz politikası var vatanda da olmasın diye düşünüyorum..Ve mouse baktım hayran kaldım klavyemde logitech mouse da g300 alıcam teşekkürler ;)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
tüketici hakları var ya, sorgusuz sualsiz almaları lazım
ık mık ederlerse benim haklarım var felan dersiniz ortalığı ayağa kaldırın :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Acaba alırlarmı geri yani kutusunu filan yırtmadan açtım hiç bir zarar vermedende aldığım hale döndürürüm geri ama bimekste filan satılan ürün geri alınmaz politikası var vatanda da olmasın diye düşünüyorum..Ve mouse baktım hayran kaldım klavyemde logitech mouse da g300 alıcam teşekkürler ;)

Değişim vs. için bir hafta süre tanınır tüketiciye, kutusuna zarar gelmediyse değişim sağlanır.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Benim bildiğimde 1 hafta süre olduğu.Ben olsaydım o fareye 60tl yi geçtim 35tl bile vermezdim. A4 tech pişmanlıktır.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
internet üzerinden aldıysanız hemen geri yollayın sorun çıkmaz ama mağzadan aldıysanız sorun çıkarabilirler.
goldpc de yakınım tablet aldı ürün daha ilk günden saçmalamaya başladı(asus) gidip para iadesi talep ettik(daha alındığı ilk günü)
bayağı cıngar çıkarttım yakınıma tüketici heyetine gidelim dedim fazlada uğraşmak istemediler üzerine birazdaha ekleyip farklı tablet aldılar.

kısacası biraz zor ama aynı mağzadan farklı bir ürün almaya daha sıcak bakıyorlar.tabi senin üründe fiyat farkı var ve bildiğim kadarı ile o zamanki fiyattan değerlendirirler iadeyi.

internetten nasıl bilmiyorum

okanr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben geçen sene vatandan 80 liraya işlemci soğutucu almıştım taktım eski soğutucudan daha kötü değerler alınca söküp kutusuna koyup iade ettim üstelik soğutucunun altına termal macunda sürmüştüm hiç uğraştırmadan iade aldılar. Biraz daha fazla verip thermaltek aldım bi tane

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
en son a4tech mouse mun tekeri bozulunca logitech e geçtim memnunum

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim mouse paketledim ve gidicem değiştirmeye umarım sıkıntı çıkarmazlar..Logitech mouse alıcam yerine önerileriniz üzerine..Teşekkürler :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

bimeks'ten ap aldık birinci günü bozuldu geri verdik para iadesi yaptılar iki s değişir merak etme vatan bu konuda daha iyi değiştirir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama bir fareye 10liradan fazla vermem quake gayet iyionu masaya gömüyorum tek parça kalıyor...

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sabah sabah beni güldürdün , :D
olan olmuş, uğraşma.

Vallahi uykumda bile rahat edemedim yarın olsada gitsem değiştirsem hemen diye..:turned:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende Bimeksten harici disk aldım geçen sene adama dedimki beyaz alıcam adam bana siyah vermiş..Tabi beyaz diye fark etmedim kutuyuda açtım biraz yırtarak filan birde baktım siyah..Geri götürdüm kutusu yırtık alamayız dedi..bende durumu anlattım biz beyaz verdik sen siyahı getirmişin diye bide beni dolandırıcı yaptılar..Sonra inatla stok incelemesi yaptırdım bunlara 1 gün sonra aradılar özür dilediler ama salaklık şu ki yinede benim diski değiştirmediler..Bende bundan böyle bir dahada bimeks e ne kendim gittim nede arkadaşlarımı soktum..Eskişehir bimeks tabi bunu yapan hepsinde durum aynımıdır bilemem..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Vatanbilgisayar'dan haftaiçi alışveriş yapılır mı yahu :D

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben vatanın mağazalarından artık hiçbir şey almıyorum. HD webcam almak için vatanın mağazasına gittim.Logitech in bir ürünü için bana 320 TL civarı bir fiyat çekti .Çok pahalı dediğimde ise sana 270 yapabiliriz dediler.Almadan çıktım.Vatanın internet sitesine baktığımda ise aynı ürün 90 TL civarındaydı.Aradaki fiyat farkını şikayet için müşteri hizmetlerini aradım.Bana fiyatların mağazalarda daha pahalı olmasının normal olduğunu söyledi.Bende mağazanızın çalışanının fiyatı indirmesi normal mi,mağazalarınızda pazarlık yapılabiliyor demek ki diye sorduğumda ise cevap veremedi.o ürün Bimeks ve Teknosa nın mağazalarında ise internet fiyatlarına yakın bir fiyatla satılıyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Benim bildiğimde 1 hafta süre olduğu.Ben olsaydım o fareye 60tl yi geçtim 35tl bile vermezdim. A4 tech pişmanlıktır.
ben kullandım çok sağlam bir oyuncu mause'si dpi değiştirme tuşu makro tuşları altta ağırlık ekleme bence çok önyargılı davranmayın.

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve sonuç olarak gittim hiç lafını bile etmeden değiştirdiler mouse u..Yerine locitech G300 mouse aldım ve şimdilik iyi gibi bakalım a4tech ten sonra bi alışamadım gibi oldu ama sorun yok şimdik idare eder..Herkese teşekkürler

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bimeks üç gün içinde indirim olursa yansıtıyordu diye hatırlıyorum ama emin olamadım.