BestOfNayzz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
beyler hic bisey annamadim. ytde denilen herseyi yaptim hicbisey olmadi .son surum bu arada. cevaplar icin simdiden tsk
cakma mlsfOyun orjinalmi
ozaman oynanmazcakma mlsf
ama onceden eski surumdu 1.60 felandi artik tam olarak bilmiyom o zaman girdigimde liste geliyodu neden?
forumda korsanada yardım etmiyoruz
Tadi ust damagimda hissettim. Duyunca bile hissediyor solonun olayini ?Mb nin tadı zaten soloda
daha yarım saat önce ordunun alayını svadyalılarla savaşırken kaybettimTadi damagimda hissettim. Duyunca bile hissediyor solonun olayini ?
multiplayer hiç girme çok zor gözünü açmadan ölürsünhmm ama ben multiplayerda denemek isterdim baska bi bildiginiz cozum felan varmi?
hayıree crackle oynanmazmi diyonuz multiplayer?
agaa be o zaman yeni forum acam dusuk sistem oyunlar diye wqeqwewqe
Olsun zafere giden yol bu cile kutsal ?daha yarım saat önce ordunun alayını svadyalılarla savaşırken kaybettim
Ama orduyu yeniden toparladım benim adamları esir alanlara dalmaya gidiyom pusatlarını hazırlasınlar Ali Han geliyorOlsun zafere giden yol bu cile kutsal ?
Yaa Hakkk diyerek vur kafalarina. Imana getir onlari ?Ama orduyu yeniden toparladım benim adamları esir alanlara dalmaya gidiyom pusatlarını hazırlasınlar Ali Han geliyor
Dirilişi çok izleyince böyle oluyorumYaa Hakkk diyerek vur kafalarina. Imana getir onlari ?
Bayagidir izlemiyorsun demek bre gafilll (!) ?Dirilişi çok izleyince böyle oluyorum
Önce Dirilişi bitireceğim beyim sonra KuruluşBayagidir izlemiyorsun demek bre gafilll (!) ?
Kurulus carsambaydi. Kilicimi elime aldim parlatmak icin ovaladim ovaladim gecmiyor. Kosla ile anca parladi ??
Ohoo sen uyanışı hic izleyemiceksin ali alpimÖnce Dirilişi bitireceğim beyim sonra Kuruluş
Elbet ömrüm onada yeter beyim tasalanmayınızOhoo sen uyanışı hic izleyemiceksin ali alpim
Hak geldi batil zail oldu. Fazla mesai yaparak biran önce bitirmelisin. Yoksa uydurma tarihe inanir kalirsin..Elbet ömrüm onada yeter beyim tasalanmayınız
Sağolasınız beyim bu tavsiyeleri dikkate alacağımı bilesinizHak geldi batil zail oldu. Fazla mesai yaparak biran önce bitirmelisin. Yoksa uydurma tarihe inanir kalirsin..
En iyisi. Boyle devam et. Ben obama gidiyorum saglicakla kal ?Sağolasınız beyim bu tavsiyeleri dikkate alacağımı bilesiniz
Hem warband oynayıp hem diriliş izleyeceğim galiba