Mount and Blade jerusalem

Birol Akbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam forumda yeniyim.Ben mount and blade jerusalem mod oynamaya başladım ama kale ve şehir kuşatma istiyorum ama kuşatma yapamıyorum Townu kuşat seçeneğine tıklayamıyorum.Nasıl yapılıyor bilen var mi yada şehir veya kale kuşatma için şartlar neler

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Mühendislik karakteriyle/grup yeteneğiyle alakalı olabilir belki. Kuşatma araçları ona göre yapılıyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki de düşman ilan etmediğiniz (savaş ilan etmediğiniz) bir krallığın şehri/kalesi olabilir.

Son düzenleme:

Birol Akbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mühendislik karakteriyle/grup yeteneğiyle alakalı olabilir belki. Kuşatma araçları ona göre yapılıyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki de düşman ilan etmediğiniz (savaş ilan etmediğiniz) bir krallığın şehri/kalesi olabilir.
Düşman ilan ettim ilk savaşıda kazandım ama mühendislik yeteneğini biraz daha yükselteceğim en az kaç olmalı biliyormusun.bu arada öneri ıçın teşekkür ederim

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Düşman ilan ettim ilk savaşıda kazandım ama mühendislik yeteneğini biraz daha yükselteceğim en az kaç olmalı biliyormusun.bu arada öneri ıçın teşekkür ederim
Liderlik yeteneğinin yüksek olması gerekiyor. Yoksa kale kuşatamazsın. Mühendislik ile alakalı bir durum yok çünkü illaki merdiven vs. yapmaları gerekmiyor.
Modu pek bilmiyorum ama böyle.

Birol Akbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Liderlik yeteneğinin yüksek olması gerekiyor. Yoksa kale kuşatamazsın. Mühendislik ile alakalı bir durum yok çünkü illaki merdiven vs. yapmaları gerekmiyor.
Modu pek bilmiyorum ama böyle.
250 den fazla askerim var artı olarak kiraladığım toplam 200 kişilik asker grupları var beni takip eden..