Motorola Atrix tavsiye edermisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gsakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende 2-3 ay erteledim aklımda atrix i inceleyene kadar htc sensation xe vardı ama o kadar para verir miyim bilmiyorum en çok kafamı kurcalayan ICS güncellmesi varmı oluyor motorolanın sitesi var diyor ama verilen listede atrix değil atrix 4g yazıyor acaba atrix 4g ICS olacak da atrix olmayacak mı o düşündürüyor beni

bu da motorolanın linki ICS alacaklar listesi ama atrix 4g (AT&T) var listede bu da bende soru işareti uyandırdı acaba atrix ler ICS güncellemesi almayacak mı diye
http://www.motorola.com/blog/2012/02/15/update-motorola-ice-cream-sandwich-news/
bu da diğer bi link benim anladığım atrix e daha planlama aşamasındaymış :(
https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

bir de atrix de ön kamera var ama görüntülü konuşmayı desteklemiyormuş şebeke üzerinden olanı yardımcı programlarla oluyomuş ama bilginize

Haklısın Atrix için ICS güncellemesi görünmüyor.
Motorola Razr Maxx özellikleri çok iyi, önümüzdeki ay avrupa'da satışa çıkacakmış ama bu özelliklerle fiyatı 1500 tl anca olur, onada bizim gücümüz yetmez.
Artık telefon hayallerimiz sonbahara kaldı.:crying:

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cıhaz fiyat/performans canavarı bu fiyata çok çok iyi 4g ile aynı model hiç fark yok aynı ipad in abd de 4g desteği olması gibi ama avrupada aynı cihaz destek vermiyor çünkü altyapı uygun değil motoroladada durum bu yani atrix/atrix 4g aynı model ICS güncellemesi alacağı kesin, ekran 275 ppi gayet iyi, 16 GB hafıza, 1GB ram, 1GHZ dual cpu, motorolanın özelleştirmeleride widget leri felanda çok iyi Flash desteği var say say bitmez daha ne olacak :D ekranda Corning Gorilla Glass yani darbelere dayanıklı onuda unutmamak gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bu telefonu hollandadan getirteceğim acaba oradaki 4G midir yok normal atrix midir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki diyelim ki telefon bozuldu bu durumda kime göndercez telefonu ? bildiğim kadarıyla motorola türkiyede firmalarını kapattı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Distribütör firmaların teknik servisleri halen çalışıyor. Motorola firmaları kapatsa bile distribütör firmalar telefonları her zaman destekler.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşüüyorum. aslında galaxy i8150 ile bu telefon arasında kaldım ama kullanan arkadaşlar varsa telefon hakkında bilgi verebilir i? ısınma problemi var mıdır_? dokunmatiği nasıldır? android versiyonuvkaçtır ve önerir misiniz?

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok mu hiç kullanan aranızda acaba arkadaşlarrr ? :)

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepsi buradanın yorumlarına güvenmeyin arkadaşlar ben kampanyalı bi çay makinası aldım ürün çok kötü çıktı
dire iade ettim hepsi buradayada yorum bıraktım bu ürün böyle kötü böyle kötü diye adamlar yayınlamadı bu üründe kampanyada gerçekten kötü bi yanı varsa yazmazlar ama bu telefon gerçek ten güzel cihaz kaçırma derim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Radyosu olmaması en büyük ayıbı, ama Android 4 gelecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar sony xperia u - sony xperia go - motorola atrix arasında kaldım ? sizce hangi tlf daha iyi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kesinlikle uzak durun derim. telefonu yaklaşık bir yıl kullandım. özellikler olarak güzel de olsa ilk önce şarj aleti çalışmadığından garantiye gönderdim. 3 gün sonra yeni telefon gönderildi. bu beni sevindirse de telefonda nasıl bir sorun var ki tamir yenrine yeni telefon veriliyor diye düşündüm. çok geçmeden telefonda sesli aramalarda ses gidip gelmemeye başladı. tekrar garantiye yolladım. 4 gün sonra ücret iade kararı çıktı. seri de çok büyük bir hata olduğunu böylece anlamış oldum. tabii iş bununla da bitmedi. 1,5 ay oyalandıktan sonra her gün telefon mail ısrarıyla ücret iadesi gerçekleşti. bence hiç girişmeyin derim

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah korusun sakin bulasmayin ben 1 yil zor dayandim :confused:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar, lutfen Motorola Atrix'ten uzak durun. Ben yandım siz yanmayın.