Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hızlıal.com'da 679 lira ama hepsiburada 500TL üzeri alışverişlerde worldcarda 50 liralık puan veriyor, yine de herkesin worldcard'ı olmadığını ve 50TL fazladan ödeyip alışverişlerde kullanmak istemeyebileceğini hesaba katarsak hizlial.com daha avantajlı.
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum atrix'i hızlıal'dan ne dersiniz alınırmı ? En sonra hangi güncellemeyi alıyor ? ics varmı ? Varsa kasma felan oluyormu ? Neo v düşünüyordum ama atrix hem ram hemde işlemcide çok üstün. kamerası benim için çok önemli değil.
Aslında sola almayı isterdim ama fiyatı düşmüyor. O yüzden biraz soğudum soladan
Atrix için ICS hala planlama aşamasında bilginize 4G versiyonu ICS alııcak diye biliyormda Global sürüm muamma birde Mpx200 ve MPx220 gibi faciaya dönüşmese fiyat süper ...
Atrix muhtemelen 2.3.4de kalacak, bir Atrix kullanıcısı olarak ICS alması beni şaşırtır
telefonu 5 aydan uzun bir süredir kullanıyorum, ICS dışında şikayetim yok, tavsiye ederim.
Diğer telefonlardan ayıran en önemli özellği biyometrik parmak izi okuyucusu. Telefonu sizden başka kimsenin kullanmayacağına emin olabilirsiniz.ayrıca tuş kilidini açmadı da çok havalı