El Padrino
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 70
...

Ama değer!!
 Ama değer!!
 umarım çabuk iylesirsin
 umarım çabuk iylesirsin hem bizim gibi otomobil tutkunlarınıda olumsuz etkiliyor.Daha 4 gün önce babasından büyük ihtimal motoru kaçırmış 16 yaşında bir kız çocuğu önümde motoru kaydırdı bir savruldu iki savruldu üçüncüde yere kapaklandı.Daha yaşı küçük kaskı filan tam girmiyor kafasına kaskıda fırladı.Üstünden geçecektim az daha,fırlayan ayakkabısını ezdim ki karşıdanda çöp kamyonu geliyordu.Hem kız hemde ben kamyonun altına giricektik.Büyük ihtimal çocukda baya hasar vardır ve birdaha motora bineceğini sanmam (A) Tehlikeli motor işi aman dikkatli olun.Hele Türkiyede.
 hem bizim gibi otomobil tutkunlarınıda olumsuz etkiliyor.Daha 4 gün önce babasından büyük ihtimal motoru kaçırmış 16 yaşında bir kız çocuğu önümde motoru kaydırdı bir savruldu iki savruldu üçüncüde yere kapaklandı.Daha yaşı küçük kaskı filan tam girmiyor kafasına kaskıda fırladı.Üstünden geçecektim az daha,fırlayan ayakkabısını ezdim ki karşıdanda çöp kamyonu geliyordu.Hem kız hemde ben kamyonun altına giricektik.Büyük ihtimal çocukda baya hasar vardır ve birdaha motora bineceğini sanmam (A) Tehlikeli motor işi aman dikkatli olun.Hele Türkiyede. (derdi bizimkiler
 (derdi bizimkiler  )
)
oBsCuR HoMmE dedi ki:Moderatörüz ama bizde insanız ;D Gora gibi oldu (Onlar uzaylıda olsa hepsi birer insan)

oBsCuR HoMmE dedi ki:*efsane* dedi ki:yanlış anlamayın ama motordan düştün dinlenmen lazım burda bulunuyosun hala
Gördüğün gibi internetteyim, evimde PC başında oturuyorum yani.Dinleniyorum