WellTime54
Profesör
Bizim insanımıza yasak işlemiyo ki yasaklansın yasaklansada biner gene binen biraz düşünün yasak olan ne varsa hepsini özenle ve dikkatle yapan tek toplum olduğumuzu farkedeceksiniz 
Her konuda inatçıyız galiba ondan olsa gerekBizim insanımıza yasak işlemiyo ki yasaklansın yasaklansada biner gene binen biraz düşünün yasak olan ne varsa hepsini özenle ve dikkatle yapan tek toplum olduğumuzu farkedeceksiniz![]()
İnatta var tabi ki fakat bu ülkede en büyük eksik eğitim ve kültür eksikliği.bu ikisini sağlam temellerle oturtamadığınızda bu ve bu gibi durumlar her zaman yaşanacaktır malesefHer konuda inatçıyız galiba ondan olsa gerek![]()
Gerçekten insanlarımızın düştüğü şu duruma acıyorum.İnatta var tabi ki fakat bu ülkede en büyük eksik eğitim ve kültür eksikliği.bu ikisini sağlam temellerle oturtamadığınızda bu ve bu gibi durumlar her zaman yaşanacaktır malesef![]()
Rezillik başka hiç bişey değil ama adamlar gamsız dünya umurlarında değilGerçekten insanlarımızın düştüğü şu duruma acıyorum.
Etnik milliyeti önemli değil herlesten heryerden kötü insanlar çıkabilir çıkıyorda ama aynen dediğiniz kesimde daha fazla var gerekeni yapın yeter sizValla hocam bugun gördüm teke tek dalıcaktım motoru kırıp şerefsizler sürü gibi coğalıyor devletin böyle durumlarda sucsuz görecek bizi aslında birşey denmeyede gelmiyor hocam küfür ediyorlar zaten ya kürt yada anadolu tarafından gelmeler hep buraya.
Etnik milliyeti önemli değil herlesten heryerden kötü insanlar çıkabilir çıkıyorda ama aynen dediğiniz kesimde daha fazla var gerekeni yapın yeter siz