satın almane konuda
teşekkürler peki moto modslar hakkında ne düşünüyorsun ?fotğraf kalitesi rek gamları konusundan xz f değeri aydınlık çekim konusundan moto z bence kamera konusunda xz
ses konusunda deneyimim olmadığı için dediğin telefonlarla se konusunda bir şey diyemeyeceğim.
teşekkürler axon 7 ye bir göz atacağımama ses anlamında axon 7'yi tavsiye ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
işte moto modlar tarafında yeniyor xz'yi
Neden tavsiye etmezsiniz? Yoksa garanti desteği mi kötü?Axon 7 gibi bir telefonu tavsiye etmem asla
Neden tavsiye etmezsiniz? Yoksa garanti desteği mi kötü?
ZTE guzel telefondur lakin kamera konusunda zayif. Kaliteli urunler uretiyor. Xiaomi'nin Turkiye pazarina acilmis hali gibi goruyorum ben, tabi malzeme kalitesi birkac tik onde.Kamera bakımından son derece geride bir cihaz. Onun dışında cihazın hiç bir şekilde adam akıllı tanıtımı yapılmadı Türkiyede. Garanti durumu hakkında çok bir fikrim yok çünkü ortada yeterınce bilgi desteği yok. Zamanında göz dikip almak istemiştim fakat çok tuhaf bır durumla karşılaştım. Hb ye telefon geldı ertesi gun kalktı onun dışında mediamark geri çekti telefonu sonra tekrar satışa sundu. Satıldığı ilk günden bu yana 1 tl indirim yapmadılar. Kampanya yok. Satış stratejisi yok. Tek renk seçeneğine mahkum bıraktılar.
Güya Zte gizli pazar lideri. Gizli olması normal evet böyle bir yol izlemesi Lider gibi göstermiyor kendini.
Hocam zaten Zte şuan ki çoğu öperatör telefonlarını oluşturmakta. Çok geniş bir ağa hizmet veriyor. Ama bir telefonu telefon yapan 5 şey vardır.ZTE guzel telefondur lakin kamera konusunda zayif. Kaliteli urunler uretiyor. Xiaomi'nin Turkiye pazarina acilmis hali gibi goruyorum ben, tabi malzeme kalitesi birkac tik onde.
Hocam telefon zaten güzel. Kamerası ve tanıtım bakımından geri planda. Zaten bunlarda iyi olsaydı forumda telefon almak isteyenler tercihleri arasına yazardı bunu. En son forumda ne zaman Zte Axon 7 almalımıyım diye bir konu gördük ?@F1kan Önceden Axon 7'Yi biraz araştırmıştım ve özelliklerini beğenmiştim. Bence gayet güzel bir telefon. Ama servis garantisi nasıl bilmiyorum.
Kamera günümüzün vazgeçilmezi malesef hocam. O yüzden şirket yeni amiral gemisi için mutlaka kameraya yüklenicektir diye tahmın ediyorumOyle. Sirket yonetimi zayif bir marka. Ama kacinmaya gerek yok, kamera haric tam bir amiral gemiTabi konu sahibi arkadas icin uygun olmayacaktir kamerasi.
Neden ki? ZTE Axon 7'nin kamerası çok mu kötü?Kamera günümüzün vazgeçilmezi malesef hocam. O yüzden şirket yeni amiral gemisi için mutlaka kameraya yüklenicektir diye tahmın ediyorum
Hocam hani bir tabir vardır ya, güzel ama amiral gemisi sınıfına giremez diye. Hehhh işte bu oNeden ki? ZTE Axon 7'nin kamerası çok mu kötü?
Diger amiral gemilerine nazaran zayif kaliyor malesef ZTE kamera konusunda.Neden ki? ZTE Axon 7'nin kamerası çok mu kötü?
Valla ne yalan söyleyim Kamerası Lg ile kafa dengi olsaydı Zte alırdım benDiger amiral gemilerine nazaran zayif kaliyor malesef ZTE kamera konusunda.