MOTO Z mi XPERİA XZ mi??

LegAlien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MOTO Z mi XPERİA XZ mi?? bu fiyat civarlarında başka telefonlarda olabilir?

mehmet1845

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
özellik anlamında en dikkat ettiğin konu nedir?

mehmet1845

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
fotğraf kalitesi rek gamları konusundan xz f değeri aydınlık çekim konusundan moto z bence kamera konusunda xz
ses konusunda deneyimim olmadığı için dediğin telefonlarla se konusunda bir şey diyemeyeceğim.

LegAlien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fotğraf kalitesi rek gamları konusundan xz f değeri aydınlık çekim konusundan moto z bence kamera konusunda xz
ses konusunda deneyimim olmadığı için dediğin telefonlarla se konusunda bir şey diyemeyeceğim.
teşekkürler peki moto modslar hakkında ne düşünüyorsun ?

mehmet1845

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ama ses anlamında axon 7'yi tavsiye ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
işte moto modlar tarafında yeniyor xz'yi
hasselblad truezoom ve jbl soundboost dikkatimi çekti.

mehmet1845

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
jbl soundboost sayesinde sesde problem yaşamassın
tabi problem yaşarsan
:):):)

LegAlien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafone dan almayı düşünüyorm orda da jbl+12 ay spotify premium veriyorlar 15 tl farkla

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
HTC 10 dusunebilirsiniz. Hem kamera hem ses konusunda zirveye oynayan bir telefon. Teknosa'da kampanyasi falan vardi bir sure once devam ediyor mu bilmiyorum ama.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ses ve kamera ise tek diceğim telefon HTC10 olur.Öteside yoktur yani
Axon 7 gibi bir telefonu tavsiye etmem asla

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kamera bakımından son derece geride bir cihaz. Onun dışında cihazın hiç bir şekilde adam akıllı tanıtımı yapılmadı Türkiyede. Garanti durumu hakkında çok bir fikrim yok çünkü ortada yeterınce bilgi desteği yok. Zamanında göz dikip almak istemiştim fakat çok tuhaf bır durumla karşılaştım. Hb ye telefon geldı ertesi gun kalktı onun dışında mediamark geri çekti telefonu sonra tekrar satışa sundu. Satıldığı ilk günden bu yana 1 tl indirim yapmadılar. Kampanya yok. Satış stratejisi yok. Tek renk seçeneğine mahkum bıraktılar.
Güya Zte gizli pazar lideri. Gizli olması normal evet böyle bir yol izlemesi Lider gibi göstermiyor kendini.
Neden tavsiye etmezsiniz? Yoksa garanti desteği mi kötü?

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Kamera bakımından son derece geride bir cihaz. Onun dışında cihazın hiç bir şekilde adam akıllı tanıtımı yapılmadı Türkiyede. Garanti durumu hakkında çok bir fikrim yok çünkü ortada yeterınce bilgi desteği yok. Zamanında göz dikip almak istemiştim fakat çok tuhaf bır durumla karşılaştım. Hb ye telefon geldı ertesi gun kalktı onun dışında mediamark geri çekti telefonu sonra tekrar satışa sundu. Satıldığı ilk günden bu yana 1 tl indirim yapmadılar. Kampanya yok. Satış stratejisi yok. Tek renk seçeneğine mahkum bıraktılar.
Güya Zte gizli pazar lideri. Gizli olması normal evet böyle bir yol izlemesi Lider gibi göstermiyor kendini.
ZTE guzel telefondur lakin kamera konusunda zayif. Kaliteli urunler uretiyor. Xiaomi'nin Turkiye pazarina acilmis hali gibi goruyorum ben, tabi malzeme kalitesi birkac tik onde.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
ZTE guzel telefondur lakin kamera konusunda zayif. Kaliteli urunler uretiyor. Xiaomi'nin Turkiye pazarina acilmis hali gibi goruyorum ben, tabi malzeme kalitesi birkac tik onde.
Hocam zaten Zte şuan ki çoğu öperatör telefonlarını oluşturmakta. Çok geniş bir ağa hizmet veriyor. Ama bir telefonu telefon yapan 5 şey vardır.
1-Fiyat
2-İşlemci
3-Kamera
4-Batarya
5- Telefon hakkında edinebilecek çokça bilgi. Bu cümlem kısaca anlamı geniş kitlelere yayılması için markanın yaptığı atılımlar ve tüketicilerin tecrübesi.
Şuan Zte Axon 7 yi sokağa çıkıp sorsan bırak sana telenonun özelliklerini saymasını Zte ne ya derler. Bence Zte nin reklama, Türkiye pazarına daha fazla önem vermesin ve zamana ihtiyacı var. Malzeme kalitesi, sesi ve performansı efsane bir telefon olabilir ama tüketici bilmedikten sonra neye yarar :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@F1kan Önceden Axon 7'Yi biraz araştırmıştım ve özelliklerini beğenmiştim. Bence gayet güzel bir telefon. Ama servis garantisi nasıl bilmiyorum.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
@F1kan Önceden Axon 7'Yi biraz araştırmıştım ve özelliklerini beğenmiştim. Bence gayet güzel bir telefon. Ama servis garantisi nasıl bilmiyorum.
Hocam telefon zaten güzel. Kamerası ve tanıtım bakımından geri planda. Zaten bunlarda iyi olsaydı forumda telefon almak isteyenler tercihleri arasına yazardı bunu. En son forumda ne zaman Zte Axon 7 almalımıyım diye bir konu gördük ? :D

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Oyle. Sirket yonetimi zayif bir marka. Ama kacinmaya gerek yok, kamera haric tam bir amiral gemi :) Tabi konu sahibi arkadas icin uygun olmayacaktir kamerasi.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Oyle. Sirket yonetimi zayif bir marka. Ama kacinmaya gerek yok, kamera haric tam bir amiral gemi :) Tabi konu sahibi arkadas icin uygun olmayacaktir kamerasi.
Kamera günümüzün vazgeçilmezi malesef hocam. O yüzden şirket yeni amiral gemisi için mutlaka kameraya yüklenicektir diye tahmın ediyorum