Moralim Bozuk

ksfno1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence de ortam değiştirmek iyi gelecektir. bir de neşeli filmler, ayakta varyasyon vb seni güldürebilecek sevdiğin şeylerle meşgul ol bir iki gün iyi gelir. en azından bana iyi geliyor :)

Ayakta varyasyon ne yahu?

Benim önerime gelecek olursak, ne zaman moralim bozuk olsa Cem Yılmaz yardımıma koşar. Bi' dene istersen sen de.

Bi' de şu video her şeyi unutturuyor bana: http://www.youtube.com/watch?v=5rZyPJlNXLU

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
montla-s%C4%B1%C3%A7_51601.jpg

Kızdırmayıp gülümsetebilmişimdir inşallah :)

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayakta varyasyon ne yahu?

Benim önerime gelecek olursak, ne zaman moralim bozuk olsa Cem Yılmaz yardımıma koşar. Bi' dene istersen sen de.

Bi' de şu video her şeyi unutturuyor bana: http://www.youtube.com/watch?v=5rZyPJlNXLU

aynı şeyi söyledik de ben stand up demedim de ata demirer in söylediği halini söyledim hoşuma gitmişti ilk duyunca espriyle karışık kullanır oldum arada. stand up gösterisi ya da ayakta varyasyon. ayakta türlü türlü şeyler yapıyoruz abi sizi güldürcez diye demeye getiriyor.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Ruhunu dinlendir

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zaman herşeyin ilacıdır sabret ve bekle hayırlısı olur hakkımızda inşallah..

[video=youtube;49Kh1mS4Fhs]http://www.youtube.com/watch?v=49Kh1mS4Fhs[/video]

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bu konuların çoğunu Şükür'e ve Kur'an-ı Kerim'e bağlamayın lütfen tabi bunlar manevi olarak insanı dinlendirir.Hepimiz şükrediyoruz ama abimiz insanların acılarını görüp şükretmesini tavsiye etmiş,morali bozuk canı sıkılıyor daha da umutsuzluk kaplayacak içini tek yapacağı şey [MENTION=130683]android3[/MENTION] abimin dediği gibi takıp kulaklıkları dışarı cıkıp insanları gözlemlemek kafanın ve ayaklarının kaldırdığı kadar yürümek ve düşünmek,topla arkadaşlarını falan bir şeyler yapın :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şu aralar nedense bende farksız değilim.Hep keşke hep.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Moralim çok bozuk. Şu son iki hafta bitirdi resmen beni. Her şey üst üste bindi, resmen darmaduman oldum. Sinir stres aldı başını gidiyor. Okulda arkadaşlarıma yansıtmıyorum durumu ama evde ara sıra ters laflar ediyorum. Daha sonra düşününce buna da üzülüyorum sanki üzülecek şeyim kalmamış gibi. Eski anılara dalıyorum. Özlemler... Pişmanlıklar... Keşkeler... Aslında daha önce tüm bunların üzerini çizmiştim ama şu sıralar tüm aksiliklerle beraber geri geldiler. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, çok mutsuzum :unsure:

Sigaranı hazırlamış , sıcak suyuna nesscafeni ve sütünü karıştırmış şekeride koyacakken şekerlikte şeker kalmadığını görmek.. İşte en büyük mutsuzluk budur dostum. Onun dışında hiçbirşeyin seni yıkmasına izin verme ;)

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
(Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur) bu lafı sakın kenara atmayalım faydasını defalarca gördüm. Bütün insanlığın sıkıntısı işte budur....