Monster'dan bu Asus'un farkı var mı

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Parçalar aynı mı o zaman sana göre anakart da aynı kullandığı plastikte aynı ekran da aynı. Bende sen sen bir şey biliyorsun diye buraya cevap yazıyordum boşuna yazıyormuşum
kullandığı panel panda 120 hz lenovo legion ve acerin msı nın bir dönem kullandığı panel içindeki anakartının plastiğine kadar bakıyorsan ne diyeyim plastik önemli işlemci değil sana görede. ssd samsung evo ramler samsung kalitesizlik nerede peki pilastik :D senin takıldıgın yere baksana elimi yormuyorum senin için artık. kardeşim benim

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Monster kaliteli değil elbette ama alınmayacak kadar kötü değil. Baya toparladılar casper gibi. 2 sene önceye göre çok kaliteli cihazlar üretiyorlar artık.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Ya kardeşim sende olmadı diye kimse de mi sıkıntı yok. İstersen git şikayetvara biraz bak 1.000 tane Münster şikayeti varsa 100 tane acer şikayeti var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetvara bir de biraz bak en çok hangi marka hakkında şikayet var diye
kral sen biraz büyü gözlükleri çıkar birşeyler öğren sonra gel konuş benimle sana olabildiğince nazik olmaya çalışıyorum ama bu kadar bilgisiz ve kendini kapatmış bir insan olarak senin büyümenden ve biraz kendini geliştirmenden seninle tartışamayacagımı biliyorum o yüzden yazdıgıma ve yazdıgına bakarsan sevinirim burada marka fanboyluğu yapmıyoruz sadece adam sormuş bir aydınlatma yapıyorum hiçbir açıklama yapmadan kalitesiz yazmandaki önyargıya takıldım ve sana bir cevap hakkı verecek şekilde yorumumu dile getirdim. kimse şu iyidir bu iyidir diyemez alıp kullanmadıkdan sonra ben kullanıyorum deneyimliyorum. sen arkadaşımda bozuldu servise verdi diyip anakartın plastigini öne sürüp kalitesiz diyorsun aradaki farkı gözlemlersin inşallah teşekkürler.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Şöyle diyeyim. Piyaasada alınmayacak kadar kalitesiz cihaz kalmadı. Özellikler ve fiyat doğrultusunda istediğini alabilirsin. İllaha yok asus olacak yok hp olacak diye bir şey yok. Bir de Asus falan varken hp biraz pahalı kaçıyor. Hp'ye o para verilemz.

Eskopya27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Siz öyle diyorsanız öyledir.Ben sadece duyduğumu aktardım arkadaşa.Büyük paralar vericek ve monsterden memnun olmayan birçok kişi var.Bunu bilmesi onun için iyi olurdu.
Büyük paralar verdim ve memnunum. Yani sorun ne ki millet kafasından atıp tutmuş anlamıyorum.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
kullandığı panel panda 120 hz lenovo legion ve acerin msı nın bir dönem kullandığı panel içindeki anakartının plastiğine kadar bakıyorsan ne diyeyim plastik önemli işlemci değil sana görede. ssd samsung evo ramler samsung kalitesizlik nerede peki pilastik :D senin takıldıgın yere baksana elimi yormuyorum senin için artık. kardeşim benim
haklısın ya anakart ne işe yarar ki rtx 2060ı direk bağla monütöre i7'yi de ekran kartının bir yerine sok

anakartı git pazardan 5 liraya al geç demi çok para vermeye gerek yok

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Kullanmadan yorumlara bakarak geliler şöyle kalitesiz böyle kalitesiz derler birde bunu derler çevremdeki herkes kullanıyor o herkes kaç kişi her insan bir değil her marka için olumsuz yorumlar var hepsinde sorun çıkma ihtimalide var ama önemli sorun yaşadığında muhattap bulmak..

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Kullanmadan yorumlara bakarak geliler şöyle kalitesiz böyle kalitesiz derler birde bunu derler çevremdeki herkes kullanıyor o herkes kaç kişi her insan bir değil her marka için olumsuz yorumlar var hepsinde sorun çıkma ihtimalide var ama önemli sorun yaşadığında muhattap bulmak..
hayır önemli olan muhattap bulmak değil. Önemli olan AZ SORUN ÇIKARMASI. eğer sorun çıkarmazsa muhattapa gerek kalmaz demi

antalyalı07

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Ben 4-5 sene toshiba 2-3 sendedir acer kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadı. Ama o arkadaşım 3. aydan ışık sızması ve ölü pikselden garantiye gönderdi

Garantiye göndermek normal bir şey değil. Sizin anlamadınığınız veya anlamak istemediğiniz şey bu
lan senin arkadaşın memnun değil diye marka mı kötü olacak cahilin öndegidenisin beyinsizsin gerçekten her markanın şikayeti var tek monsterin değil ki senin gibiler dandik bilgisayar kullanıp iyi bilgisayarlara laf atar anca gerçekten sıkıntılısın sen şikayet oluyor da adamlar çözmüyor mu sanki bunu anlaman için şikayetvar a bakmak yerine kendin kullanman lazım lenovo kullanıp şikayet var a bakmak değil kullanmak önemli

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
tamam lütfen kimse bu konuda bir daha beni alıntılamasın anlaşılan ortak bir sonuca varamayacağız

boşuna kimseyle kavga etmeye gerek yok

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
Hp' ler çok ısınıyor diyorlar sorunu çözdüler mi bilmiyorum ama hem hp olup hem ryzen olması beni çok düşündürüyor açıkçası. Ben olsam direkt monster alırdım. Hem de 144hz ekranı var oyunlarda çok büyük rahatlık.
hp nin ısınma sıkıntısı nerdeyse hiç yok bizzat kullanıyorum

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
haklısın ya anakart ne işe yarar ki rtx 2060ı direk bağla monütöre i7'yi de ekran kartının bir yerine sok

anakartı git pazardan 5 liraya al geç demi çok para vermeye gerek yok
kardeş anakart hakkında birşey dedimmi ? lenovo legiyon y540 aldım hoparlörden cıtırtı geliyordu servise yolladım hoparlör değişti yine geliyordu yine yolladım anakart arızalı dediler iade ettiler parayı şimdi anakartı kalitesizmi lenovonunda ne saçma bakış açısı seninki ne cahil bir insansın ya :D anakart kötüymüş yok arkadaşı sorunluymuş aman aman alma sen birşey git başka birşey kullan yorumda yapma bu kadar bilgisizsin gelmiş dalga geçer gibi anakart diyorsun o halde asusun içindeki ssd samsung degil intel intel ssd ler kronkik sorunlu ve fanın dibinde temas edip çok ısınıyor tuflarda hadi bu ne kalitesizlikmi :D aman aman nerelere geldim deveye hendek atlatsak daha iyiydi

tamam lütfen kimse bu konuda bir daha beni alıntılamasın anlaşılan ortak bir sonuca varamayacağız

boşuna kimseyle kavga etmeye gerek yok
bunu sen istedin ama direk bir açıklama yapmadan birine kalitesiz diye yorum yazıp gidiyorsun sana cevap hakkı verdim ve saçmalıklarınla herkesi üzerine çektin çünki herşeyi kendinin doğru bildiğini zannediyorsun ve bunu sürekli haksız olsanda savunucaksın cahillik budur. şunu diyemedin doğrudur ben kullanmadım ama arkadaşımdan gördüm böyle bir yorum yaptım yanlıştı önyargılı davrandım diyememen senin sorunun. burda kavga etmek veya tartışmak bir sorun degil bu platform zaten bunun için kuruldu. sana diyeceğim birşeyi bilmeden yorum yapmak ve arkasında bu kadar zayıf durmak ciddi anlamda at gözlüğü takmakla eşdeğer. ben seni kötülemiyorum aşşağılamıyorum sakın yanlış anlama. sadece bu dünyada birçok marka var istersende kendin evinde üret umrumda değil. sadece bilmiyorsan fikrin yoksa bir insanı yanlış yönlendirebilecek bir yorumda bulunma yoksa fikrin veya zayıfsa tezin uğraşma. emin ol daha sağlam durursun lafının arkasında. bu arada şikayet var da bütün markaların applenin bile binlerce şikayeti var altına bak bakalım kim dönüş yapıp ilgileniyor sorunlarla gözden geçir. monster hemen hemen hepsine dönüş yapmış aynı ilgiyi asusda acerde veya bi x markasında göremedim ben :D arkasında dur arkasında

malimalijandro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kasım ayında BİM'e gelen "HP Pavilion 16-0000NT" bilgisayarı aldım. İçinde 10.Nesil i5 ve GTX 1050 3GB var. Ben kış günü evin bu kadar sıcak olduğunu hatırlamıyorum. Isınan donanımı sağ tarafa koymuşlar oyun oynarken bileği rahatsız etmemesi için ama Frisby marka cooler hiç fayda etmedi. 90 dereceleri görüyor eriyecek diye korkuyorum artık. Çok pişmanım. HP ısınıma problemi CoolSense gibi programlar yaratsa da halen daha çözülmemiş. MSI, ASUS, Lenovo parası olana çok güzel ama ben Monster almadığım için daha çok pişmanım.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,773
Monsterların kasası kalitesiz ekran kenarında çerçeveden ışık sızdırdığını söyleyenler var ama eminim ileride bu tür sorunlar bile kalmayacaktır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Monsterların kasası kalitesiz ekran kenarında çerçeveden ışık sızdırdığını söyleyenler var ama eminim ileride bu tür sorunlar bile kalmayacaktır.
Aslında ışık sızdırma olayı Monster'la alakalı bir durum değil. IPS panellerin bir sıkıntısı. En iyi IPS panellerde bile bu sorun olabiliyor. Ona yapacak bir şey yok. Kasa konusuna gelince Abra serilerinde fiyatındaki rakiplere göre çok fark etmese de üst seviyelere çıkıldıkça kalite farkı biraz daha artıyor özellikle klavye tarafında. Monster'ın en geride kaldığı konu yazılım. Bugün Asus Armoury Crate ve HP Gaming HUB gibi yazılımlar maalesef Monster'ın çok çok önünde.

@anldbn hocam o arkadaş Acer fanboyu ona bir şey anlatamazsın maalesef he de geç.

antalyalı07

Asistan
Reaksiyon puanı
106
kardeş anakart hakkında birşey dedimmi ? lenovo legiyon y540 aldım hoparlörden cıtırtı geliyordu servise yolladım hoparlör değişti yine geliyordu yine yolladım anakart arızalı dediler iade ettiler parayı şimdi anakartı kalitesizmi lenovonunda ne saçma bakış açısı seninki ne cahil bir insansın ya :D anakart kötüymüş yok arkadaşı sorunluymuş aman aman alma sen birşey git başka birşey kullan yorumda yapma bu kadar bilgisizsin gelmiş dalga geçer gibi anakart diyorsun o halde asusun içindeki ssd samsung degil intel intel ssd ler kronkik sorunlu ve fanın dibinde temas edip çok ısınıyor tuflarda hadi bu ne kalitesizlikmi :D aman aman nerelere geldim deveye hendek atlatsak daha iyiydi

bunu sen istedin ama direk bir açıklama yapmadan birine kalitesiz diye yorum yazıp gidiyorsun sana cevap hakkı verdim ve saçmalıklarınla herkesi üzerine çektin çünki herşeyi kendinin doğru bildiğini zannediyorsun ve bunu sürekli haksız olsanda savunucaksın cahillik budur. şunu diyemedin doğrudur ben kullanmadım ama arkadaşımdan gördüm böyle bir yorum yaptım yanlıştı önyargılı davrandım diyememen senin sorunun. burda kavga etmek veya tartışmak bir sorun degil bu platform zaten bunun için kuruldu. sana diyeceğim birşeyi bilmeden yorum yapmak ve arkasında bu kadar zayıf durmak ciddi anlamda at gözlüğü takmakla eşdeğer. ben seni kötülemiyorum aşşağılamıyorum sakın yanlış anlama. sadece bu dünyada birçok marka var istersende kendin evinde üret umrumda değil. sadece bilmiyorsan fikrin yoksa bir insanı yanlış yönlendirebilecek bir yorumda bulunma yoksa fikrin veya zayıfsa tezin uğraşma. emin ol daha sağlam durursun lafının arkasında. bu arada şikayet var da bütün markaların applenin bile binlerce şikayeti var altına bak bakalım kim dönüş yapıp ilgileniyor sorunlarla gözden geçir. monster hemen hemen hepsine dönüş yapmış aynı ilgiyi asusda acerde veya bi x markasında göremedim ben :D arkasında dur arkasında
Çok haklısın

Son düzenleyen moderatör: