Monster'dan bu Asus'un farkı var mı

beko653

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Burdaki monster 1650 ti

burdaki hp ise 1660 ti arada 2gb fark var ve asıl merak ettiğim monster'ın sürekli bozulması hakkında eğer hp alırsam bi farklılık olurmu monster alacağına bi 2 bin koy hp asus msi benzeri marka al diyolar bu laptop böyle fiyata olmasına rağmen hakkında bişey bulamamam beni düşündürdü bana tavsiye verebilirseniz sevinirim

Reaksiyon puanı
427

Burdaki monster 1650 ti

burdaki hp ise 1660 ti arada 2gb fark var ve asıl merak ettiğim monster'ın sürekli bozulması hakkında eğer hp alırsam bi farklılık olurmu monster alacağına bi 2 bin koy hp asus msi benzeri marka al diyolar bu laptop böyle fiyata olmasına rağmen hakkında bişey bulamamam beni düşündürdü bana tavsiye verebilirseniz sevinirim
Monster kötü marka diyorlar aynen.

beko653

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Peki ozaman bu hp alırsam bunun yakının da yada daha alt fiyat olarak alabileceğim bi laptop var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa en iyisi bu mu ?

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Direk yargılarla cehalet kokmuş konu.

Kimse dememiş HP olanda 3750H işlemci var. İstediği kadar 1660ti olsun, 3750H o ekran kartına %25-30 darboğaza giriyor. Monster'daki 1650Ti ile aldığın performansı bile alamazsın çoğu oyunda.
Yine kimse dememiş, Monster teknik servisi açısından Türkiye'de en iyi markadır diye. Tamam kasalar kalitesiz ama bir ürünü kullanmadan %100 emin yorum yapmak kadar saçma bir durum yok. Son 2 yılda 2 kere Monster almış biri olarak söylüyorum bunları.

Reaksiyon puanı
427
Direk yargılarla cehalet kokmuş konu.

Kimse dememiş HP olanda 3750H işlemci var. İstediği kadar 1660ti olsun, 3750H o ekran kartına %25-30 darboğaza giriyor. Monster'daki 1650Ti ile aldığın performansı bile alamazsın çoğu oyunda.
Yine kimse dememiş, Monster teknik servisi açısından Türkiye'de en iyi markadır diye. Tamam kasalar kalitesiz ama bir ürünü kullanmadan %100 emin yorum yapmak kadar saçma bir durum yok. Son 2 yılda 2 kere Monster almış biri olarak söylüyorum bunları.
Siz öyle diyorsanız öyledir.Ben sadece duyduğumu aktardım arkadaşa.Büyük paralar vericek ve monsterden memnun olmayan birçok kişi var.Bunu bilmesi onun için iyi olurdu.

antalyalı07

Asistan
Reaksiyon puanı
106
monster kalitesizdir
nerden biliyorsun alıp kullandın mı böyle gelip sallıyorsunuz

Burdaki monster 1650 ti

knk monster performans bilgisayarı yani sistemin kaldırmadiğı bilgisayar olsa bile oynatmaya çalışır ben ve neredeyse tüm arkadaşlarım memnun. ( Bazı monster kullanmayıp sallamaya gelenler var onları takma) Fakat az da olsa kötü çıkma ihtimali var maalesef. Allah'a şükür ben yaşamadım ama yaşayabilirsin kimse sana iyi geleceğinin de kötü geleceğinin de garantisini veremez karar senin

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

Burdaki monster 1650 ti

Yani kasası kalitesiz olması dışında hiçbir şikayet yok. Ki bende 1 seneye falan laptop alacağım. Bütçem yüksek gelirse asus hp falan düşük gelirse monster düşünüyorum. Ki abra serileri iyi gibi.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
nerden biliyorsun alıp kullandın mı böyle gelip sallıyorsunuz

knk monster performans bilgisayarı yani sistemin kaldırmadiğı bilgisayar olsa bile oynatmaya çalışır ben ve neredeyse tüm arkadaşlarım memnun. ( Bazı monster kullanmayıp sallamaya gelenler var onları takma) Fakat az da olsa kötü çıkma ihtimali var maalesef. Allah'a şükür ben yaşamadım ama yaşayabilirsin kimse sana iyi geleceğinin de kötü geleceğinin de garantisini veremez karar senin
ya daha kaç milyon kez yazcam tanıdığım nerdeyse herke monster kullanıyor. Hiçbiri memnun değil

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
O zaman o tanıdığını getir o konuşsun. Böyle olmaz bu.
napıyım. Kanka bir forum sitesi var orada monster hakkında konuşuyorduk ben senin bilgisayarından yola çıkarak kalitesiz olduğunu söyledim ama bana inanmadılar. Rica edersem bu foruma üye olup monsterın neden kalitesiz olduğunu açıklar mısın mı diyim

biraz mantıklı yorumlar yapın lütfen

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238

Burdaki monster 1650 ti

Hp' ler çok ısınıyor diyorlar sorunu çözdüler mi bilmiyorum ama hem hp olup hem ryzen olması beni çok düşündürüyor açıkçası. Ben olsam direkt monster alırdım. Hem de 144hz ekranı var oyunlarda çok büyük rahatlık.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Hp' ler çok ısınıyor diyorlar sorunu çözdüler mi bilmiyorum ama hem hp olup hem ryzen olması beni çok düşündürüyor açıkçası. Ben olsam direkt monster alırdım. Hem de 144hz ekranı var oyunlarda çok büyük rahatlık.
Pavilionlar cok ısınıyor diye biliyorum. Omenler sorunsuz.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
monster kalitesizdir
neye göre ? türk markası diyemi ? Asus içine ryzen işlemcileri koyduğu tuf serisine havalandırma deliği açmadığı için bir çok insan şu an soğuk kış günlerinde bu sıcaklıklardan faydalanıyor. çok monster bunu yapamadığı içinmi kalitesiz ? ha yoksa ömür boyu bakım verdiği içinmi kalitesiz yoksa 1 tane ölü piksel çıksa dahi değişim yaptığı içinmi veya koşulsuz şartsız iade aldığı içinmi ? veya aradığında muhattap bulabildiğin içinmi ? kalistesiz neye göre kalitesiz. kasa kalitesi diyeceksen eğer adamlar türk türk kırıldımı kasan tepindinmi üstünde git götür değiştirt. hadi asusun kasasına birşey oldu yolladın yapıştırdılar sana kullanıcı hatasını eee nerde kalite :D kaliteeeeee kaliteeee markaaaaa markaaaaa :D

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
adam monster kullanmamış gelmişş sallıyor sıkıntılı işte
hayır ne olursa olsun abi önyargı bitirir bilgisizlik cahillik bitirir bizi ciddiyim şu forumda herkes herşeyi biliyor. herkesin herşey hakkında bir yorumu düşüncesi var. Msı da kullandım monsterda asusda. bu dünyada hiçbirşeyi alınca kazanmassın elinde tutabilirsen kazanmış olursun. aldın asus alma demem kalitemi evet kalitelidir ama daha güzel hizmet verebilen hemde senin benim mahallemden insanların çalıştığı derdini tasanı anlayacak aradığında telefonu açıp yardım edecek adamlar insanlar varken niye kötülersin niye parçalar aynı zaten içindeki :D bu cahillik bizde olduğu sürece ne esnafımız kazanır nede gelişir.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
neye göre ? türk markası diyemi ? Asus içine ryzen işlemcileri koyduğu tuf serisine havalandırma deliği açmadığı için bir çok insan şu an soğuk kış günlerinde bu sıcaklıklardan faydalanıyor. çok monster bunu yapamadığı içinmi kalitesiz ? ha yoksa ömür boyu bakım verdiği içinmi kalitesiz yoksa 1 tane ölü piksel çıksa dahi değişim yaptığı içinmi veya koşulsuz şartsız iade aldığı içinmi ? veya aradığında muhattap bulabildiğin içinmi ? kalistesiz neye göre kalitesiz. kasa kalitesi diyeceksen eğer adamlar türk türk kırıldımı kasan tepindinmi üstünde git götür değiştirt. hadi asusun kasasına birşey oldu yolladın yapıştırdılar sana kullanıcı hatasını eee nerde kalite :D kaliteeeeee kaliteeee markaaaaa markaaaaa :D
Hayır ömür boyu garantiyi kullanmak zorunda bıraktığı için kalitesiz.Kapiş?

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107

Burdaki monster 1650 ti

Kardeşim bozulan birşey yok tulpar kullanıyorum cayır cayır ne ısınma ne bozulma 1.5 yıldır birşeye rastlamadım arada alır götürürüm bakımını yaparlar geri verirler bana bedava bozulması dediğin git bak şikayet var a asusa hp ye dell e msı ya hepsinde var kul yapısı bunlar bozuksa zaten bi telefon edersin yollarsın değiştirirler diğer markalarda servise girecekde yurt dışından haber gelecekde yok onarıcaklarda ohooo monster hem satar hem servisi kendisi diğer markaların hepsi taşere firmalar uğraşmazlar bile bunuda göz önünde bulundur. Marka senpatizanı değilim istediğini al gönlün neyden yanaysa. ama bilip almak var ona buna cahil adama bakıp onun fikriyle almak var.

Hayır ömür boyu garantiyi kullanmak zorunda bıraktığı için kalitesiz.Kapiş?
ömür boyu garanti değil zeki kardeşim ömür boyu ücretsiz bakım yani :D macınını içini temizliyorlar sana veriyorlar bakım budur garanti değil sen mahallendeki bilgisayarcıya götürüp abi içini temizlermisin diye yalvarıyorken adamlar bunu sana ömür boyu bedava sunuyorlar :D kapiş.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Ben 4-5 sene toshiba 2-3 sendedir acer kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadı. Ama o arkadaşım 3. aydan ışık sızması ve ölü pikselden garantiye gönderdi

Garantiye göndermek normal bir şey değil. Sizin anlamadınığınız veya anlamak istemediğiniz şey bu

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Ben 4-5 sene toshiba 2-3 sendedir acer kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadı. Ama o arkadaşım 3. aydan ışık sızması ve ölü pikselden garantiye gönderdi
ben göndermedim o nolcak onda cıkdı diye herkesde cıkıcakmı :D kalitesizmi arkadaşının pc si bozuldu diye :D ha asus msı 3 ölü pixel istiyor ışık sızmasıda onlar için sorun degil değişim yapmıyor :D iyi arkadaşın gönderebilmiş

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
hayır ne olursa olsun abi önyargı bitirir bilgisizlik cahillik bitirir bizi ciddiyim şu forumda herkes herşeyi biliyor. herkesin herşey hakkında bir yorumu düşüncesi var. Msı da kullandım monsterda asusda. bu dünyada hiçbirşeyi alınca kazanmassın elinde tutabilirsen kazanmış olursun. aldın asus alma demem kalitemi evet kalitelidir ama daha güzel hizmet verebilen hemde senin benim mahallemden insanların çalıştığı derdini tasanı anlayacak aradığında telefonu açıp yardım edecek adamlar insanlar varken niye kötülersin niye parçalar aynı zaten içindeki :D bu cahillik bizde olduğu sürece ne esnafımız kazanır nede gelişir.
Parçalar aynı mı o zaman sana göre anakart da aynı kullandığı plastikte aynı ekran da aynı. Bende sen sen bir şey biliyorsun diye buraya cevap yazıyordum boşuna yazıyormuşum

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107

Garantiye göndermek normal bir şey değil. Sizin anlamadınığınız veya anlamak istemediğiniz şey bu
diyorum ki bizde sorun çıkmadı hani kul yapısıya bu e servisde iyi niye kalitesiz neye göre bozuk diyorsun büyük bir marka bu bozuk malın arkasındada duruyorlar neden kalitesiz diye yaftalıyorsun onu anlamıyorum garanti diyorsun

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
ben göndermedim o nolcak onda cıkdı diye herkesde cıkıcakmı :D kalitesizmi arkadaşının pc si bozuldu diye :D ha asus msı 3 ölü pixel istiyor ışık sızmasıda onlar için sorun degil değişim yapmıyor :D iyi arkadaşın gönderebilmiş
Ya kardeşim sende olmadı diye kimse de mi sıkıntı yok. İstersen git şikayetvara biraz bak 1.000 tane Münster şikayeti varsa 100 tane acer şikayeti var

diyorum ki bizde sorun çıkmadı hani kul yapısıya bu e servisde iyi niye kalitesiz neye göre bozuk diyorsun büyük bir marka bu bozuk malın arkasındada duruyorlar neden kalitesiz diye yaftalıyorsun onu anlamıyorum garanti diyorsun
Şikayetvara bir de biraz bak en çok hangi marka hakkında şikayet var diye