Monster hâla sorunlu mu?

  • Evet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0

Bu konuyu okuyanlar

EmreToruk

Öğrenci
Katılım
1 Temmuz 2018
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
5
Puanları
8
Yaş
20
Merhaba sayın forum sakinleri. İnşaat mühendisi olma yolumda hem mühendislik programlarını sorunsuz şekilde kullanabileceğim hem de yüksek grafikli oyunları oynayabileceğim, bana daha 10 yıl sistem değiştirme gereksinimi duyurmayacak bir laptop almaya karar verdim.

Bu yola 7000tl lik Monster Abra A5 serisi ile başladım daha sonra 9500tl lik Asus tuf laptoplarda son kararımı verdiğimi düşündüm. Ancak ne Asus ne Msi ne Hp ne Lenovo ne de Casper, hiçbiri 17.3 inchlik ekrana sahip makineler üretmemişler. (1 elin parmakları kadar var ancak benim fiyat bandımın çok üstündeler)

7000tl ile başladığım bu maceramda şuanda Monsterin Tulpar T7 V22.2 isimli 17000tl lik varımı yoğumu basmam gerekecek bu canavara tutuldum.

Ancak internette okuduğum çoğu makalede Monsterin çok sorun çıkardığı özellikle kasasının plastiğinin kalitesiz olduğunu (V22.2 de alüminyum kullanılmış) ekranında ölü piksel gibi sorunlar olduğu gibi birsürü şey sayarak bilgisayardan yavaşca soğumama vesile oldular.

Sizce bu yeni çıkmış yaratıkta bu sorunları çeker miyim? Monster her ne kadar 15 gün içinde iade kabul etsede yeni serilerinde bu hataların önüne geçmiş midir? Bilgi sahibi olan arkadaşlar benim derdime derman olursa duacıları olurum, 1 haftadır izlemediğim video okumadığım makale kalmadı kafayı yemek üzereyim :) Saygılar.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Up
 
Son düzenleme:
Üst