Yardım Monster Marka Laptop Alınır Mı?

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
Isınma sorunları falan var diyorlar;

Herhangi bir Monster marka laptop alınır mı? Neden?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Modele gore degisir. Abra'lar alinmaz mesela ama Tulpar'lar o kadar sorunlu degil.

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Monster abra a5 v15.5 kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 senedir. Çok memnunum şikayetçi olduğum herhangi bir nokta yok. Tavsiye ederim.

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Anladım ben pek sorun yaşamadım hatta hiç yaşamadım. Şikayet edebileceğim aklıma gelen birşey yok. Ama belki ben yanılıyorumdur. Ya da kullanımım belki çok daha softtur. Ama genel olarak 3 yıl boyunca Knight online gibi bir oyun altta açık olur fix. 7/24 pc kapanmaz. Altta açıkken diğer oyunlara girer oynarım :D Genelde CSGO . Ha söyleyebileceğim tek şey fan sesi var.

Ahmetzkans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Modeline göre alınır herkes zengin değil sonuçta ama durumu olanın başka markaları zorlaması daha iyi olur.En bilinen sıkıntılardan plastik kasa olması,hassas kullanacaksın vs.

emrey83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kullanıyorum hiç bi sıkıntısını yaşamadım ama biraz daha ekleyip IdeaPad gaming 3 yada rog alabilirsin

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Modeline göre alınır herkes zengin değil sonuçta ama durumu olanın başka markaları zorlaması daha iyi olur.En bilinen sıkıntılardan plastik kasa olması,hassas kullanacaksın vs.
Katılıyorum tabii ki de daha iyi markalar seçenekler var imkan varsa onlara yönelinebilir. Gaming bi çok ürün zaten plastik kasa diye biliyorum.