Servise göndermeniz daha temiz bir çözüm sunacaktır. Bir şey yapayım derken daha da kötü etme ihtimaliniz var. Markayı baltalamak için söylemiyorum lakin ürün kalitesi diğer rakiplerine göre hayli düşük. Böyle sorunlar yaşamanız biraz normal diyebilirim. ?Merhaba Monster Marka Bir Laptopum Var Hafif Bir Darbe Sonucu Bu Hale Geldi Çözümü Var mıdır? Yoksa servise mi vereyim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 173531
Hocam peki iade kapsamına girer mi çantadayken aldı darbeyi yolculuk sonrasıServise göndermeniz daha temiz bir çözüm sunacaktır. Bir şey yapayım derken daha da kötü etme ihtimaliniz var. Markayı baltalamak için söylemiyorum lakin ürün kalitesi diğer rakiplerine göre hayli düşük. Böyle sorunlar yaşamanız biraz normal diyebilirim. ?
İade kapsamına gireceğini pek zannetmiyorum ama yine de müşteri hizmetleri ile görüşüp şansınızı denemenizi tavsiye ederim.Hocam peki iade kapsamına girer mi çantadayken aldı darbeyi yolculuk sonrası
Ekran içten Çatlamis gibi hocam bu donanımsal iadeyi bırakın hocam belese yaparlarsa gene iyidir hasar aldığını anlarlarsa ücret talebi edebilirlerMerhaba Monster Marka Bir Laptopum Var Hafif Bir Darbe Sonucu Bu Hale Geldi Çözümü Var mıdır? Yoksa servise mi vereyim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 173531