Monster bilgisayarlar

aahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim aynı para ve aynı özelliklerde bi toshiba,lenova,casper,asus alabilirsin monster de neymiş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tam oyuncu bilgisayarı bende babama aldırtacam bundan. iyiki paylaşmışsın. yaz taili hediyesi isteyecem ;)

After_Life

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim aynı para ve aynı özelliklerde bi toshiba,lenova,casper,asus alabilirsin monster de neymiş :D

Peki önerir misin? Bunun ekran kartı çok iyi ama eğer aynı fiyata daha iyi marka, daha iyi özellikli, daha iyi ekran kartı olan bir bilgisayar varsa link atarmısın ? Lütfen

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aynı para ve aynı özelliklerde bi toshiba, lenovo, casper, asus alamazsınız. Zaten Casperdan böyle bir bilgisayar dahi bekleyemezsiniz. Toshiba Qosmio, Lenovo Y510p, Asus ROG'lar var. Lenovo hariç bunlar Monsterdan daha yüksek fiyatlı ve daha düşük özellikli. Lenovo'daki SLI teknolojisinide her oyun desteklemiyor.

Bu yüzden en uygun ve en iyi oyuncu laptoplarını Monster yada MSI'da bulabilirsiniz. MSI biraz daha pahalıdır. Monster, eskiden stok sorunundan dolayı pek sevilmiyordu fakat artık stoktan satış yapıyor ayrıca DH'deki kullanıcıların çoğu memnun bi araştırın derim.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben kullandım daha önce hem notebook tan hemde müşteri hizmetlerinden çok çok memnun kaldım. Bi Apple kalitesi bekleme ancak Türkiye standartlarında çok iyi hizmet sunuyorlardı.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ben kullandım daha önce hem notebook tan hemde müşteri hizmetlerinden çok çok memnun kaldım. Bi Apple kalitesi bekleme ancak Türkiye standartlarında çok iyi hizmet sunuyorlardı.

Ben bir müşteri yorumu okudum, aynen şu şekilde;

"Monster bilgisayarım 2013 'ün haziran ayında ekran kartı yandı. Teknik servisi Fokus bilgisayara gönderdim ekran kartı değiştirilip gönderildi. Çok da iyi ilgilenildi. Fakat yakın zamanda tekrar gitti yine kargoyla gönderdim değişririlip gönderildi. Ben bu süre içinde zannediyordum ki bilgisayarın sorun nedenine bakılıyor sadece ekran kartında sorun olduğundan değiştiriliyor. iki gün önce yine gitti ekran kartım ve bu sefer garanti süremde bitti.

Teknik servisi aradığımda taktıkları ekran kartının 1 yıl garantili olduğunu söyledi ve dediğim gibi sadece ekran kartını değiştirip göndermişler, sorunun nedenine bakmak yerine. Daha 1 yıl dolmadan garanti verdikleri ekran kartları da gitti."

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı para ve aynı özelliklerde bi toshiba, lenovo, casper, asus alamazsınız. Zaten Casperdan böyle bir bilgisayar dahi bekleyemezsiniz. Toshiba Qosmio, Lenovo Y510p, Asus ROG'lar var. Lenovo hariç bunlar Monsterdan daha yüksek fiyatlı ve daha düşük özellikli. Lenovo'daki SLI teknolojisinide her oyun desteklemiyor.

Bu yüzden en uygun ve en iyi oyuncu laptoplarını Monster yada MSI'da bulabilirsiniz. MSI biraz daha pahalıdır. Monster, eskiden stok sorunundan dolayı pek sevilmiyordu fakat artık stoktan satış yapıyor ayrıca DH'deki kullanıcıların çoğu memnun bi araştırın derim.

DH şu sıralar yanlış bilmiyorsam Monster ile birlikte bir yarışma düzenliyor. Oradaki yorumları ben pek dikkate almıyorum. Daha doğrusu sadece ordaki yorumlara göre hareket etmiyorum. DH incelediği ürüne tam eleştiri yapamıyorken (firmaları kaybetme korkusundan) Monster'a eleştiri getireceğini hiç sanmam.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Monster şu laptopları bir de güzel tasarlayabilse şahane olcak :) benim tek sevmediğim yanı tasarımları... :)

After_Life

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim Arkadaşlar büyük bi ihtimal Monster alırım eğer gerçekten hizmet filan kötüyse veya sürekli bekletirlerse MSI alırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Reaksiyon puanı
16,128
dell aien ware alamayan için iyi bir seçenek olabilir 30000liralık modeli var dersen dell alien ware nerde satılır? bilmeyenler için.

aahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...59380590-i7-4700-8g-1t-8s-15-6-w8-2-111979861

al kardeşim buna bak bi

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y510p-59380590-i7-4700-8g-1t-8s-15-6-w8-2-111979861

al kardeşim buna bak bi

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z510-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4702MQ-8GB-1-TB---8-GB-GT740M-2GB,103452,504927,1156469.html?langId=-14

bide bu var

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z510-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4702MQ-8GB-1-TB---8-GB-GT740M-2GB,103452,504927,1156469.html?langId=-14

bide bu var

After_Life

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DH şu sıralar yanlış bilmiyorsam Monster ile birlikte bir yarışma düzenliyor. Oradaki yorumları ben pek dikkate almıyorum. Daha doğrusu sadece ordaki yorumlara göre hareket etmiyorum. DH incelediği ürüne tam eleştiri yapamıyorken (firmaları kaybetme korkusundan) Monster'a eleştiri getireceğini hiç sanmam.

Valla hocam ben önceden takip ediyordum, o zamanlar yoktu ondan dedim. Şimdi baktımda doğru diyosunuz. İletişim bölümünde mağazaları var ürünleri gidip inceleyebilirsiniz. O fiyata o özellikleri başka markada bulamazsınız bu kesin. Bende şu sıralar Tulpar T7 veya 3K ekranlı T5 almayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Valla hocam ben önceden takip ediyordum, o zamanlar yoktu ondan dedim. Şimdi baktımda doğru diyosunuz. İletişim bölümünde mağazaları var ürünleri gidip inceleyebilirsiniz. O fiyata o özellikleri başka markada bulamazsınız bu kesin. Bende şu sıralar Tulpar T7 veya 3K ekranlı T5 almayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

Benimde laptop alma düsüncem var. Hatta bir arkadas acmis oldugum konuyu görüp özel mesaj atti. Arada bir bilgi paylasimi yapiyoruz. Alacagin zaman haber verirsen veya gidip görürsen mutlaka konuya veya bana mesaj at. O kadar para vericez iyi arastirmak lazim. ;)

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde laptop alma düsüncem var. Hatta bir arkadas acmis oldugum konuyu görüp özel mesaj atti. Arada bir bilgi paylasimi yapiyoruz. Alacagin zaman haber verirsen veya gidip görürsen mutlaka konuya veya bana mesaj at. O kadar para vericez iyi arastirmak lazim. ;)

Tamamdır hocam aklımdasınız, alırsam yada incelemeye gidersem size bi özet geçerim :) Bu hafta dönüş yaparım size.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bu Laptop nasıl lütfen yardım edin. Arkadaşlar bilgisayarın markası Monster bana Monster markasının kötü olduğunu söylediler, lütfen bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız ?? Şimdiden teşekkür ederim...
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.U2yvIdoayK1
Monster markasına kötü diyen biri büyük ihtimal bilgisayardan anlamıyordur yada bu markayı hiç duymamıştır.Monster markasının amacı yüksek performans isteyen kullanıcılar için laptop yapmaktır.Monster kalitesinde performans sağlayan piyasada pek yoktur.Ben laptop alırken ddr3 türkiyeye yeni geliyorken aldıktan bi ay sonra aldığım fiyata monsterın ddr5 laptop sattığını görmüştüm.Tasarım yönü pek iyi değil bana göre yani estetik bir görüntüsü yok laptoplarının çoğunda diğer bir handikabı 10 bintl üzerindeki laptopların biraz ağrı olması

Sarohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır hocam aklımdasınız, alırsam yada incelemeye gidersem size bi özet geçerim :) Bu hafta dönüş yaparım size.

O kişi benim hocam :) Bende bu yaz ayı inşallah almayı düşünüyorum. Bende büyük ihtimal monster alacağım. Sizide yeni gördüm sizde ilgileniyorsunuz demek ki şuan almak konusunda. Sizinle de iletişime geçmek isterim. Birbirimize yardım ve tavsiyelerde bulunursak hem daha iyi hemde doğru kararlar verebiliriz ve paramızın mağduru olmayız diye düşünüyorum. :)

Reaksiyon puanı
16,128
O kartın iki farklı GPU ile üretilen versiyonu var. Biri Maxwell GPU'su ile diğeri ise Kepler mimarisi ile üretilmiş. Sadece kepler GPU'suna sahip kartta mxm slotu vardır.

Maxwell versiyon anakarta lehim ile gömülüdür.
o zaman bu monster o maxwell var linkteki monster içini göstermiş mxm gözükmedi.

sawyer_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir monster kullanıcısı olarak fiyat performans bazında alınabilecek en iyi ürün derim. Ben 10 mart tarihinde gtx 765m kartlı modelini aldım 2800 tl civarı idi ve 120 gb ssd hediyesi vardı şu an itibarı ile hiç bir sorun yaşamadım beğenmez iseniz 15 gün içinde iade edebilrsiniz 30 gün de ölü piksel garantisi veriyorlar. Şu an satılan abra ver. 2.1 kasalar ile bundan öncesi ms16gc serisi ürünler aynısı sadece yeni cihazlarda siyah kasa kullanışmış ki onlar daha şık duruyor. Cihaza almadan önce Lenovo asus ve msi vardı aklımda ama araştırmalım sonunda monster aldım pişman değilim fiyatını sonuna kadar hak eden ürünler... kardeşim her türlü soruda cevap veririm pm atarsan...

After_Life

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir monster kullanıcısı olarak fiyat performans bazında alınabilecek en iyi ürün derim. Ben 10 mart tarihinde gtx 765m kartlı modelini aldım 2800 tl civarı idi ve 120 gb ssd hediyesi vardı şu an itibarı ile hiç bir sorun yaşamadım beğenmez iseniz 15 gün içinde iade edebilrsiniz 30 gün de ölü piksel garantisi veriyorlar. Şu an satılan abra ver. 2.1 kasalar ile bundan öncesi ms16gc serisi ürünler aynısı sadece yeni cihazlarda siyah kasa kullanışmış ki onlar daha şık duruyor. Cihaza almadan önce Lenovo asus ve msi vardı aklımda ama araştırmalım sonunda monster aldım pişman değilim fiyatını sonuna kadar hak eden ürünler... kardeşim her türlü soruda cevap veririm pm atarsan...

Cok Tesekkur Ederim Kardesim alirim buyuk bir ihtimal yakin zamanda. :)