Monster beats by dr. Dre pro dj headphone mic kulaklik

awdes123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 kişi bile yardım edemez mi arkadaslar ?

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resimlere gore. Eger resimlerdeki urunse vercekleri urun al derim

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rica ederim :) ama site ne kadar güvenilir bilmiyorum ürün inşallah resimlerdeki ile aynıdır

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bu fiyata imkansız orjinal olması

öyle olsa ben alırdım

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ürün kesinlikle orjinal değil. Seri numarasını göndermesini isteyin kendi sitesinden orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
ürün kesinlikle orjinal değil. Seri numarasını göndermesini isteyin kendi sitesinden orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz :)

Seri noyu orijinal verir satıcı, ürünü çakma gönderirse nolcak?:)
Ben de beats kulaklık almayı düşünüyorum da para yok o kadar.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Seri noyu orijinal verir satıcı, ürünü çakma gönderirse nolcak?:)
Ben de beats kulaklık almayı düşünüyorum da para yok o kadar.

listelemiş olduğu ilanda seri numarasını belirtirse en azından iade şansı doğar :) standart bir satıcının o seri numarasını cihaz üzerine yazdıramayacağını varsayarsak tabi ki :D Kulaklıklara gelirsek ben Dr. serisi var ama şahsen pek memnun değilim bass sevenler için birebir yalnız :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
listelemiş olduğu ilanda seri numarasını belirtirse en azından iade şansı doğar :) standart bir satıcının o seri numarasını cihaz üzerine yazdıramayacağını varsayarsak tabi ki :D Kulaklıklara gelirsek ben Dr. serisi var ama şahsen pek memnun değilim bass sevenler için birebir yalnız :D

Ben de bass için istemiştim:) Aslında beats kulaklık vardı ama kulak içi olduğu için düşüp duruyordu, bass sesini elimi bastırınca duyuyordum:) Sattım gitti ama.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ben de bass için istemiştim:) Aslında beats kulaklık vardı ama kulak içi olduğu için düşüp duruyordu, bass sesini elimi bastırınca duyuyordum:) Sattım gitti ama.

alla alla doğru kulak tıkacını kullanmadın galiba :) bende aksine kulakiçi ve kulağıma taktığım an dünya ile iletişimim kesiliyor :D öyle ki geçen gün araba arkamda korna çalıp duruyormuş onu bile duymadım :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
alla alla doğru kulak tıkacını kullanmadın galiba :) bende aksine kulakiçi ve kulağıma taktığım an dünya ile iletişimim kesiliyor :D öyle ki geçen gün araba arkamda korna çalıp duruyormuş onu bile duymadım :D

Hepsini denedim hiçbiri doğru değildi:D
Araba çarpsa da derdin dünyayla iletişimim kesiliyor diye:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
:D hangi serisini kullandın peki ? [MENTION=57891]pcwolf[/MENTION]

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
:D hangi serisini kullandın peki ? @pcwolf
Hangi seriye mensup bilmiyorum ibeats olmalı:D Htc sensation xe ilk çıktığı zaman verilen kırmızı kulaklık vardı.
O kulaklık kulağımda tam durmadığında bile acayip güzel ses veriyordu, samsungun s3 için verdiği kulaklığı takınca özledim ben o kulaklığı yav:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
samsungun verdiği o kadar kötü değil yau hatta tiz konusunda samsungun verdiği kulaklıklar daha başarılı :) bakalım akg alacak gibiyim bende pek memnun kaldığım söylenemez gerçi kulakiçi kulaklıklarında belli bir seviyesi var :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
samsungun verdiği o kadar kötü değil yau hatta tiz konusunda samsungun verdiği kulaklıklar daha başarılı :) bakalım akg alacak gibiyim bende pek memnun kaldığım söylenemez gerçi kulakiçi kulaklıklarında belli bir seviyesi var :)

Ben sevmedim, tiz sesler bana göre değil heralde:)

awdes123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok kararsız kaldım arkadaslar bi akıl verin

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Orijinal değil bir kere, onu geçelim.
Ancak orijinalleri kadar güzel ses verebilen replikalar gördüm, buna benzer bir modeli 175TL'ye almıştı bir arkadaşım, gayet orijinali gibiydi ses, zaten orijinal Beats'ler de öyle High-End kulaklıklar değill.

Riske edilmeyecek bir para değil bence böyle bir ürün bakılıyorsa.

edit:
zaten satıcı orijinal olmadığını söylemiş. Memnun kalmazsnaız da para iadesi yaparım demiş.

awdes123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orijinal değil bir kere, onu geçelim.
Ancak orijinalleri kadar güzel ses verebilen replikalar gördüm, buna benzer bir modeli 175TL'ye almıştı bir arkadaşım, gayet orijinali gibiydi ses, zaten orijinal Beats'ler de öyle High-End kulaklıklar değill.

Riske edilmeyecek bir para değil bence böyle bir ürün bakılıyorsa.

edit:
zaten satıcı orijinal olmadığını söylemiş. Memnun kalmazsnaız da para iadesi yaparım demiş.
tamm bi alıp denemem lazım o zaman begenmediğim taktrde geri gönderirim cok saol yorum için

elo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürün gelince bana pm atarmısın kalitesi ve orjinalligi hakkında bende almayı düşünüyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamm bi alıp denemem lazım o zaman begenmediğim taktrde geri gönderirim cok saol yorum için

Rica ederim. Dediğim gibi "büyük ihtimalle" orijinal Beats'e oldukça yakın olacaktır.
Arkadaşımın aldığının malzeme kalitesi de oldukça yüksekti, sesi de orijinal Beats gibiydi. Bir tek pillerin takıldığı haznenin plastiği rezil ötesi, ama orası da kapak kapanınca görünmüyor zaten. :)

Bass hastası değilseniz Beats'in orijinal/iyi taklit sesini de çok beğenmezsiniz bu arada, onu da tekrar belirteyim.

awdes123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim. Dediğim gibi "büyük ihtimalle" orijinal Beats'e oldukça yakın olacaktır.
Arkadaşımın aldığının malzeme kalitesi de oldukça yüksekti, sesi de orijinal Beats gibiydi. Bir tek pillerin takıldığı haznenin plastiği rezil ötesi, ama orası da kapak kapanınca görünmüyor zaten. :)

Bass hastası değilseniz Beats'in orijinal/iyi taklit sesini de çok beğenmezsiniz bu arada, onu da tekrar belirteyim.
ben ta bi bass hasasıyım onun için tercih ettim zaten betsi tekrar tesekkür ederim