Monster Beats By Dr. Dre Studio Kulaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jibbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tahminimce full yurtdışı ürünler satılıyor menü falan türkçe ama ürünler yurtdışından fiyatta bu nedenle düşük sanırım

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
monsterin kendi sitesi 99€ satıyor zaten akıl var mantık var sakın tongaya gelmeyin :) açık arttırma sitelerine bakın htc alıp içinden çıkan beat si satanlar var uygun fiyata :)

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben htc sensation xl limited ya da galaxy s3 almak istiyorum ama bir yandan monster beats de almak istiyorum sizce htc sensation xl limited mı almalıyım yoksa galaxy s3 le birlikte kulaklık ta almalımıyım sizce hangisi daha mantıklı ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
xl yi tavsiye etmem ekran özellikle çok kötü büyük olmasına karşın çözünürlük berbat denilebilecek seviye s3 alın derim ama arada neredeyse 2 kat fiyat farkı var kulaklığı dahil ederseniz. Gerçi s3 le beraber gelen kulaklıkta fena değil orta seviye denebilir :) iphone aldığınız zaman 10 tl lik kulaklık gibi alet koymuyorlar içine rahat olun :D

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
monsterin kendi sitesi 99€ satıyor zaten akıl var mantık var sakın tongaya gelmeyin :) açık arttırma sitelerine bakın htc alıp içinden çıkan beat si satanlar var uygun fiyata :)
Amerika fiyati 399+vergi. orjinal beats studio lar 399 dolar. in ear versiyonlarinin en ucuzuda 129.99+vergi.
Senin baktigin site orjinal site olmayabilir.

:) iphone aldığınız zaman 10 tl lik kulaklık gibi alet koymuyorlar içine rahat olun :D
Bu arada iphone'nun kulakligi 29.99+vergi. ve bence beats in 129 dolarlik in ear serisinden daha iyi ses performansi var.(tabi bu benim gorusum gunu birlik ikisinide kullanan biriyim)

Beats by Dr.Dre orjinal sitesi :http://www.beatsbydre.com/

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
tabi bu sizin görüşünüz aygı duyarım ama kulak yapımdan dolayı iphone ile gelen kulaklık kulağıma oturmuyor mecbur kulak içi kullanıyorum :) ayrıca bana göre kesinlikle iyi ses kalitesi yok yineleyerek söylüyorum :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
tabi bu sizin görüşünüz aygı duyarım ama kulak yapımdan dolayı iphone ile gelen kulaklık kulağıma oturmuyor mecbur kulak içi kullanıyorum :) ayrıca bana göre kesinlikle iyi ses kalitesi yok yineleyerek söylüyorum :D
monsterin kendi sitesinde 99 avro demssnzde bi link atarmsnz özelden?

refurbished kulaklıkları bile bu fiyata satmıyorlar muhtemelen çakma .dikkatli olun
ürünler mevcut deilms ztn. muhtelemen site birinin bitirme projesidir :D