Monster Abra a5 v13.4 fps drop sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Prosida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prosida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım bilgisayarımın serviste anakartı değiştikten sonra oyunlarda anormal fps düşüklükleri yaşamaya başladım bunun peşine 3 kere daha servise yolladım fakat bir problem olmadığı söyledi halde 80-90 fps aralığında performans alıyorum ve fps drop yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

1050 Ti
8gb ram
Ssd
İntel i7 8.nesil

Prosida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden böyle olmuyordu

exallos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O modelde kronik sorun var.İlk 6 ay içinde sorun çıkardığı için değişim yapmışlardı yeni modelle.Sizde oyunun ortasındayken oyun donup bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyomusunuz?

Prosida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O modelde kronik sorun var.İlk 6 ay içinde sorun çıkardığı için değişim yapmışlardı yeni modelle.Sizde oyunun ortasındayken oyun donup bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyomusunuz?

evet bu sorunla servise gittiğimde anakartımı değiştirdiler daha sonrada fps sorunu yaşamaya başladım

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
fps drop yediğiniz noktalarda video ve resim çekimleri yapınız, bir rapor şeklinde servise sununuz... Gerekirse değişim yolu mümkündür, yaparlar ama haklı olduğunuzu siz ciddi ciddi kanıtlamalısınız :)

Prosida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fps drop yediğiniz noktalarda video ve resim çekimleri yapınız, bir rapor şeklinde servise sununuz... Gerekirse değişim yolu mümkündür, yaparlar ama haklı olduğunuzu siz ciddi ciddi kanıtlamalısınız :)

Tüm testlerden başarıyla geçtiği söyleniyor herhangi başka bir sorun olabilir mi?