Soru Monitörü 144hz yapınca görüntü bozuluyor

Sportaq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar uzun bir ziyaretten eve döndüm bilgisayarı açınca monitöre görüntünün kullanılamayacak kadar bozuk geldiğini fark ettim sonra DP kablosunu çıkarıp hdmı kablosu ile denediğimde monitörü 60 hz ile açtı sonra DP ile tekrar denediğimde 60 hz ile tekrar açıldı fakat ayarlardan 144 hz yapınca sorun tekrar yaşandı 144 den 120 hz e çekince düzeldi bu sıkıntı sadece ayarlarda 144 hz e ayarlıyken oluyor bunun nedeni ne ve neyden kaynaklı monitör mü bozuk yoksa ekran kartında mı sıkıntı var
WhatsApp Image 2025-02-18 at 16.25.12.jpeg

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk önce Ekran kartı sürücüleri güncel olmayabilir. Ekran kartı web sitesinden en son sürücüleri indirip kurmayı dene günceleme yapmana rağmen düzelmiyorsa bende de aynı sorun olmuştu teknoloji destek hattı nı ara ben aradım sorunumu çözdüler

Sportaq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk önce Ekran kartı sürücüleri güncel olmayabilir. Ekran kartı web sitesinden en son sürücüleri indirip kurmayı dene günceleme yapmana rağmen düzelmiyorsa bende de aynı sorun olmuştu teknoloji destek hattı nı ara ben aradım sorunumu çözdüler
driverlar güncel . ama aoc yetkili servisine nasıl ulaşırım hiç bir fikrim yok 4 yıllık monitör herhangi bir yerde telefon numaralarını yada mail adreslerini bulamadım

Sportaq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse arkadaşlar kendi kendine düzeldi
120hz de biraz açık bıraktım sonra tekrar 144hz e aldım sıkıntı çıkarmadı sanırım araba gibi biraz çalışıp ısınması lazımmış xd