Monitore Goruntu Gitmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZeeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım açıkken restart attı kendi kendine.Sonra bilgisayarımdan başlarken çıkan ses gelmedi ve ekranada görüntü gitmedi.Power ve Restart tuşları yanıt vermemeye başladı.Uzun ugraşlar sonucu bilgisayarı tekrar açabildim bu sefer görüntü geldi fakat açıldıktan biraz sonra Restar mı attı görüntümü gitti anlayamadım.Sorun nerede acaba

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1.Bilgisayarın durduk yere reset atması işlemcinin ısıması ile ilgili olabilir. işlemcinin sıcaklığını kontrol et.
2. Power Supply sök kondansatörleri kontrol et şişmiş ise power suplyy bozulmuştur. bu gibi sorunlar vermesi olasıdır.
3. Kabloları kontrol et şase etmiş olan bir yer olabilir veya tam olarak yerine oturmamış kartlar veya kablolar olabilir.

ZeeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce tekrar dndim.Bilgisayar açıldı ama mouseu görmdi.Rstart attım.Sonra xp yükledwi hoşgeldiniz çıkmadan ekran gitt.Ayrıca bilgisayarımın kasası açık duruyor.bir kaç gün önce oynadıgım oyuwn kendi kendine kapanıyor idi bu sorunla alaksı olabilir mi yani sorun ekran kartında mı

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ekran kartınız ısınıyor olabilir knotrol edin. mousenin çalışmaması ise kablolar tam yerine oturmamıştır.