realtahayigit
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayarın içini açtım, uğraştım çabaladım GPU'yu söktüm ve tekrardan taktım. Fakat nafile, anakartın kendi üstünde bulunan ekran ksrtı ile bilgisayarı başlatabiliyorum, görüntü başarı ile monitöre yansıyor. Fakat ekran kartını takıyorum, güç kablosunu bağlıyorum, ekran kartının fanları dönüyor fakat hdmi kablosunu takınca görüntü alamıyorum. Bugün 5 dakika civarı kabloyla oynadıktan sonra ekran gelip gitti. Bu yüzden ekran kartının kabloyu okumakta zorluk çektiğini düşünüyorum. Dün bilgisayar çalışıyordu hiç bir sıkıntısı yoktu. Bugün bilgisayarı açtım monitöre gelmedi kafayı yedim. Kabloyla biraz oynadım geldi ekran, bilgisayarı yednifdn başlatmam gerekiyordu, başlattım ekran yine gitti. Problemi sabahtan beri araştırıyorum 2-3 saatimi harcadım düzeltemedim. Eğer tamire götürsem ne kadar ücret tahsil ederler?
Not; Ekran kartı şu anda kutusunda duruyor. Bilgisayar çalışır durumda kalsın diye çıkarttım.
Not; Ekran kartı şu anda kutusunda duruyor. Bilgisayar çalışır durumda kalsın diye çıkarttım.