Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken monitörü biraz yukarı doğru kaldırıyodum. Kaldırırken yanlardan tuttum ama sanırım biraz fazla bastırarak kaldırdım. Yan tarafı siyah oldu ve düzeldi. Monitöre zarar gelmiş midir?
Yani kafa atmadıysan ve iyice bastırmadıysan sıkıntı çıkmaz ama dikkat et alttaki kablolara zarar gelmesin.Ekranda birşey gözükmüyor ama içindeki kablolarda sıkıntı çıkar mı ?
Sen bu konunun benzerini açmıştın ne ekranmış arkadaş oyunda sinirleniyon elin çarpıyor monitörü düzelteyim diyon elin çarpıyorMerhaba arkadaşlar. Oyun oynarken monitörü biraz yukarı doğru kaldırıyodum. Kaldırırken yanlardan tuttum ama sanırım biraz fazla bastırarak kaldırdım. Yan tarafı siyah oldu ve düzeldi. Monitöre zarar gelmiş midir?
Sen bu konunun benzerini açmıştın ne ekranmış arkadaş oyunda sinirleniyon elin çarpıyor monitörü düzelteyim diyon elin çarpıyorBir kere daha yapmıştın bunu bence soun olabilir
2.defa olduğu için sorun çıkmış olabilir.Hocam ne yapayım. Yanlışlıkla oluyor böyle şeyler. Sonra içime bi şüphe düşüyor.
Ekranda birşey gözükmüyor ama içindeki kablolarda sıkıntı çıkar mı ?2.defa olduğu için sorun çıkmış olabilir.
Yani kafa atmadıysan ve iyice bastırmadıysan sıkıntı çıkmaz ama dikkat et alttaki kablolara zarar gelmesin.Ekranda birşey gözükmüyor ama içindeki kablolarda sıkıntı çıkar mı ?
Teşekkürler. İyice de bastırmadım. Ama ekran siyah olunca korktum.Yani kafa atmadıysan ve iyice bastırmadıysan sıkıntı çıkmaz ama dikkat et alttaki kablolara zarar gelmesin.