Monitörde yeşil çizgiler var

kraiwast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar,

Bir süredir yaşadığım problemi anlatıp sizlerden tavsiye almak istiyorum.

Birkaç gün önce bilgisayarı kullanırken görüntü sallanmaya başladı ve sonrasında görüntü tamamen gitti.( Monitör açık ve ışık var)

Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım ve ekranda yeşil çizgiler belirdi ve yine aynı şekilde görüntü gitti.

Güvenli modda görüntü alabiliyordum ve forumda bi konu açtım. Ribozomlu Cıstırgo ' nun yardımıyla güvenli modda driverları kaldırıp, normal modda görüntü alabildim.

Fakat yeşil çizgiler hayli fazla. Ekran kartı driverlarını tekrar kurdum ve görüntü yine gitti.

Yani özetleyecek olursam, ekranda yeşil çizgiler mevcut ve ekran kartı driverı yüklüyken görüntü alamıyorum. Driverları kaldırdığımda görüntü ve fakat yeşil çizgilerde var. Sizce sorun ne olabilir?

Ekleme : Sistem açık, kullanırken görüntü yine gitti.

Sistem bileşenler;

MSI 970 Gaming | AMD FX-8300 8 Cores 8 Threads | 8 GB DDR3 Ram | AMD RADEON R7 370 2 GB

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ekran kartının çipinin reballing olması lazım. Elinizdeki model için masraf yapmaya değer. Şehrinizde bu işi yapan firmaları araştırın.

kraiwast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
farklı fikirleri olan var mı? iyi bayramlar

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
çift monitör kullanmış olmam buna sebebiyet vermiş olabilir mi?
R7 240 modelinde ben de çift monitör kullanmıştım. Üstüne üstlük, saçma sapan bilmeden OC yaparak kullanmıştım kartı. Ona rağmen tık hata vermiyordu.
Çift monitörden kaynaklandığını düşünmüyorum.