Type C mi?MSI MAG271CQR monitör aldım PC olmadığı için daha deneyemedim arkasında 2 adet USB portu var bunlar ne işe yarayabilir sitesinde bile bilgi verilmemiş tahmin yürüteceğiz herhalde.
Ekli dosyayı görüntüle 86245
Normel 2.0 USB resimde var zaten.Type C mi?
Bile bilgi dediğim gibi zaten ben baktım bunlara.
Girişleri kullanarak tam olarak ne yapmak istiyorsun?Burda
Bile bilgi dediğim gibi zaten ben baktım bunlara.
Ne bilim koymuşlar yararlanıyım diyorum bir şekilde USB'ye film atıp izletir belki falan efso olur.Girişleri kullanarak tam olarak ne yapmak istiyorsun?
Bu modelde öyle bir özellik yok görünüyor. Olsaydı; medya oynatma, desteklenen ses dosyaları vesaire için kullanım kılavuzunda ve özelliklerde bunlar da ayrıca belirtilirdi.Ne bilim koymuşlar yararlanıyım diyorum bir şekilde USB'ye film atıp izletir belki falan efso olur.
Öylesine dedim zaten de ne işe yarıyor işte olay o varsa bir tahmin alıyım.Bu modelde öyle bir özellik yok görünüyor. Olsaydı; medya oynatma, desteklenen ses dosyaları vesaire için kullanım kılavuzunda ve özelliklerde bunlar da ayrıca belirtilirdi.
Öyle bir kaplo çıkmıyor ama sadece haberleşme portu çıkıyor oda sadece monitör ayarlarını pc'den yapmak için.Usb çoklayıcı onlar . Birini kasaya bağlıyorsun , diğerlerinide kullanabiliyorsun .
USB'ye RGB?RGB Filan Bağlarsın