Monitör TavsiyeSinde Bulunun Lütfen...

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:clap:Arkadaslar Yeni Bir monitör almak istiyorum ... Siz işin daha ehli olduğunuz için tavsiyelerinizi istiyoru... Birazda tedirginim acaba led mi alsam yoksa lcd mi :D ... bildiğiniz üzere çakma ledlerde varmış piyasada yardımcı olursanız sevinirim ... Bütçem max 270 tl +- 10 tl xD.... Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Belirtmeyi unuttum monitör oyun oynamak içinde uygun olmalı...

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

uppppppppppppp :D cvp verin beyler :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Yerinde olsam led monitör alırdım. Ekran kartında hdmi veya dvi girişleri var mı? var ise hdmi veya dvi çıkışlı bir monitör alabilirsin. Seni kaç inç tatmin eder onu bilmiyorum ama oyun oynayacaksan en az 19" ve üzeri bir monitör seçmekte fayda vardır :)
http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2250wm-led-21.5-vx2250wm-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50853
B
unu al demiyorum ama fiyatının biraz üzerinde böyle bir monitör seçebilirsin :)
Bu arkadaşın dediği monitör gayet iyi ve fiyatı da uygun ama led değil sadece :)

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wiew sonic ve ınca pek iyi markalar gelmiyor :D hani acıkcası :D bu arada ınce belki ama :D wiewsonic fiyatı iyiymiş ? :D

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yerinde olsam led monitör alırdım. Ekran kartında hdmi veya dvi girişleri var mı? var ise hdmi veya dvi çıkışlı bir monitör alabilirsin. Seni kaç inç tatmin eder onu bilmiyorum ama oyun oynayacaksan en az 19" ve üzeri bir monitör seçmekte fayda vardır :)
http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2250wm-led-21.5-vx2250wm-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50853
B
unu al demiyorum ama fiyatının biraz üzerinde böyle bir monitör seçebilirsin :)

Bu arkadaşın dediği monitör gayet iyi ve fiyatı da uygun ama led değil sadece :)

LED ekran dediğimiz şey daha parlak oluyor.Ki bunda 500 cd parlaklık var.İnanın ben çok araştırdım uygun fiyatlı monitörleri ve kesinlikle markasına takılmasın kimse 300 tl nin altında bundan iyisi yok

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

wiew sonic ve ınca pek iyi markalar gelmiyor :D hani acıkcası :D bu arada ınce belki ama :D wiewsonic fiyatı iyiymiş ? :D

Kardeş 270 tl için sana samsung önermemizi beklemiyosun heralde demi

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
led olan monitörün tepkime süresi 5ms oyuncular açısından tepkime süresi 2ms daha iyi gölgelenme olayı can sıkıcı olur yada illa led almak isterseniz bizzat kullanan birinden oyunlarla ilgili performansını sorun en uygunu 2ms dir.

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LED ekran dediğimiz şey daha parlak oluyor.Ki bunda 500 cd parlaklık var.İnanın ben çok araştırdım uygun fiyatlı monitörleri ve kesinlikle markasına takılmasın kimse 300 tl nin altında bundan iyisi yok

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

Kardeş 270 tl için sana samsung önermemizi beklemiyosun heralde demi

peki en uygun samsung veya lg ne kadardır ?

---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:42 ----------

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e...an-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50074

bu nasıl ?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
23" yerine 18.5" ve Full HD bile değil.İstediğini alabilirsin ben son sözümü söyledim

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
öncelikle LED almanı öneririm. LCD'lere göre daha az güç tüketiyor ve daha az ısınıyor. daha ince tasarımları oluyor ve bildiğim kadarıyla ölü piksel sorunları LCD kadar yok.

270 TL bütçe ile çok üst seviye modeller alamazsın. DVI veya HDMI girişleri olmaz. analog VGA olur. sana önerilerim:

AOC E2043Fs 20" 5ms Wide Screen LED Monitör - 240 TL

Fujitsu L20T-2 20" 5ms (2x1W Hoparlör) Wide Screen LED Monitör - 238 TL

ASUS 20" MS208D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - 272 TL

eğer illa çok bilinen marka olsun diyorsan:

SAMSUNG B2030N 20" GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR - 262 TL

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkür ederim :D ınca ve su son samsung üzerinde yogunlasam biraz :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bunu ben de önermiştim. :D
yorumlar için teşekkür ederim :D ınca ve su son samsung üzerinde yogunlasam biraz :D
inca, viewsonic gibi çok fazla kullanılmayan, bilinmeyen markalardan uzak dur derim. distribütörü kim, servisi nasıl? bunları iyi araştır. monitörü bir kere alırsın. mümkün olduğunca kalitelisini al. samsung, LG gibi markalar alamıyorsan da az çok tanınan markalara yönel. mesela AOC fiyat/performans monitörleri üretir.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
bunu ben de önermiştim. :D

inca, viewsonic gibi çok fazla kullanılmayan, bilinmeyen markalardan uzak dur derim. distribütörü kim, servisi nasıl? bunları iyi araştır. monitörü bir kere alırsın. mümkün olduğunca kalitelisini al. samsung, LG gibi markalar alamıyorsan da az çok tanınan markalara yönel. mesela AOC fiyat/performans monitörleri üretir.

Benim önerdiğim daha ucuz :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
philips de iyidir ama pahalıdır. yazdıkların 18"-19" modeler. oyun için alcaksan 20" ve üzeri modellere bak derim.

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukarıdakiler nasıl peki ? bide ordaki led daha ucuz :D farkındamısınız :D cakma led mi ?

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
özelliklerine göre fiyatı uygun. full hd, dvi, 2ms... daha ucuza olmaz zaten. :)

fantaystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off para olsada alsam onu :D marka iyi özellikler iyi :D ama evdeki kulustur için bu ekran ona agır biraz :D