bucky barnes
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
- Öncelikle herkese merhaba. Dijital oyun tasarımı 2.sınıf öğrencisiyim.
"Lenovo IdeaPad Gaming 3i" (1650 Ti + R7 4800H) laptop kullancısıyım.
Unity & Unreal oyun motorlarını kullanımda ve modellemeci olmasam da ZBrush üzerinden yapacağım ödevlerde,
Bunun yanı sıra Adobe uygulamalarında video & kurgu gibi işlerde başlangıç seviyesinde kendini ilerletmek isteyen,
Bunların haricinde "CS, GoW, RDR2, Spider-Man, FIFA" tarzı oyunlar da oynayan biriyim.
- Laptop Max. 2 sene içinde yenilemeyi düşünüyorum fakat kesinlikle artık bir monitör ihtiyacım var. Bir bakıma yatırım olarak görüyorum zaten.
- Belirttiğim bütçede;
Düşündüğüm markalar;
BÜTÇE : 7.000 - 9.000 TL
"Lenovo IdeaPad Gaming 3i" (1650 Ti + R7 4800H) laptop kullancısıyım.
Unity & Unreal oyun motorlarını kullanımda ve modellemeci olmasam da ZBrush üzerinden yapacağım ödevlerde,
Bunun yanı sıra Adobe uygulamalarında video & kurgu gibi işlerde başlangıç seviyesinde kendini ilerletmek isteyen,
Bunların haricinde "CS, GoW, RDR2, Spider-Man, FIFA" tarzı oyunlar da oynayan biriyim.
- Laptop Max. 2 sene içinde yenilemeyi düşünüyorum fakat kesinlikle artık bir monitör ihtiyacım var. Bir bakıma yatırım olarak görüyorum zaten.
- Belirttiğim bütçede;
- 2K (2560x1440) & 165Hz ve üstü.
- sRGB oranı %99'un üzerinde olan.
- IPS ve VA arasındaki kontrast oranları (siyahın tonu) harici farkları pek bilmesem de bunu tavisyelerinizde bilen varsa belirtirse çok memnun olurum.
- ( Curved sevdam var fakat bu fiyat aralığında IPS Curved panel bulamıyorum sanırım yapacağım işlere göre IPS daha mantıklı bu yüzden flat bir ekran da olsa IPS olabilir. )
- 27 veya 32 inç büyüklüğünü tercih ederim. Ama önceliğim 32' inç.
Düşündüğüm markalar;
- MSI
- ASUS
- Dell
- ViewSonic
- LG
BÜTÇE : 7.000 - 9.000 TL