Soru Monitör statik rlektrik yapar mı

Yapışkan tuş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar ben laptoptan bi ekran söktüm ve bu laptopun ekranının altında yeşil bişey var aynı yeşil ram ler gibi galiba devre kartı,ben bu yeşil şeyi ellersem statik elektrik olur mu (foto atamıyom) ekranın arkasındaki model adı LP156WHB(TP)(A1) belki lazım olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar ürünün fotosunu atamadım ama ekran bu ekranın aynısı LP156WHB-TPA1 LP156WHB TP A1 15.6" Led Ekran Panel 1080p 30 Pin Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:

Mertbenknk

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar ben laptoptan bi ekran söktüm ve bu laptopun ekranının altında yeşil bişey var aynı yeşil ram ler gibi galiba devre kartı,ben bu yeşil şeyi ellersem statik elektrik olur mu (foto atamıyom) ekranın arkasındaki model adı LP156WHB(TP)(A1) belki lazım olur

Dostlar ürünün fotosunu atamadım ama ekran bu ekranın aynısı LP156WHB-TPA1 LP156WHB TP A1 15.6" Led Ekran Panel 1080p 30 Pin Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
dokun hemen cek yavas tavas dokun birşey olmaz ise sorun yok

Yapışkan tuş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Monitörü deneyebileceğim cihaz yok ama hemen dokunup çeksem zararı olmayacaksa rahatladım ama diyelim ben bikere dalgınlıktan uzun dokundum diyelim bişey olmaz değilmi yani hemen bozulmaz

Peki ben bu monitörü taşınabilir yapmak istiyorum ama bu aparatlar pahalı daha ucuza nerden bulabilirim

Ama cidden pahalı https://m.tr.aliexpress.com/wholesale/lp156whb-controller-board-hdmi.html?gatewayAdapt=Pc2Msite

Son düzenleme: