Monitör Renk Problemi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
artık monitörümde yeşil renkler siyah, kırmızı renkler turuncu ..vb çıkıyor.. buna nasıl bir çözüm bulabilirim?netten araştırıyorum yarım saattir fakat evde sorunu çözmemi sağlayacak net bir bilgiye ulaşamadım henüz..:crying:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynı sorun bendede var benim kullandığım monitor LG Flatron 995FT Plus büyük ihtimalle yani %90 tüp'ü zayıfladı veya bitti dediğin gibi bende turuncu çıkan resim laptopumda kırmızı çıkıyor (Renkleri koyu gösteriyor) Ne yaptıysam olmadı her programı kurdum monitörün ayarlarıyla oynadım ama olmadı. Servisine götür derim

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sence tahminen tüp ücreti ne kadar olur.. bu arada monitör yaklaşık 7-8 yıllık var..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sence tahminen tüp ücreti ne kadar olur.. bu arada monitör yaklaşık 7-8 yıllık var..
Benim monitörde abi yadigarı nereden baksan çok rahat 5 sene var tüp işini bir ara sordum 100 - 120 lira arası dediler ama bence o kadar para vereceğine küçük lcd ekran al hem şık hem hafif hem düzgün :cool: Benim fikrim bu değiştirmek istersen pahalıya mal olabilir benim kasada eski olduğu için monitörü değiştiremiyorum uymuyo kablo soketleri yoksa bıktım bu renk olayından fotoğraflar mağarada çekilmiş gibi kap karanlık çıkıyor herşey öyle

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
100-120 mi mi biz burda monitörü 30 tlden satarsak dua ediyoruz :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
100 ytl kesinlikle veremem şu dönemde..:( desene bir süre bilgisayar kullanmak haram.. renkler gerçekten çok kötü , bilgisayar masrafından kısayım derken gözlerim bozulmaz inşallah :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
100-120 mi mi biz burda monitörü 30 tlden satarsak dua ediyoruz :D
Benim sormanın üzerinden kaç sene geçmiş arkadaşım bozuntuya verme şimdi işi :mrgreen: :laugh: Şaka bir yana valla bıktım bu kasadan ya :laugh: topkapıya gönderecem yakında o kadar eskidi neredeyse gündüz gece gibi gözükür oldu tüm resimlerde :mrgreen: :4: