monitör önerisine ihtiyacım var(LG 24MP59G hakkında sorum var)

necocakici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar öncelikle merhaba monitör almak istiyorum ama çok kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 700-800 lira bütçem var daha düşük fiyata olursa sevinirim. benim aklımda olan LG 23,8" 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR
bu monitör. bu monitör hakkında bilgisi olan varsa kullanan varsa ve buraya yazarsa çok sevinirim

necocakici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
ben de bunu satın almayı planlıyordum ama vatan bilgisauardaki çalışan LG 23,8" 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR
bunu önerdi DP ile bağlayınca 75hz olduğunu söyledi ve güneş yüzünden ekran kararması yaşamaması çok cazip geldi. sorguluyor gibi oldum biraz ama maruz görün sadece merak ediyorum ve yanlış seçim yapmaktan korkuyorum
Evet 75 Hz olur ancak tepki süresi 5 ms. Ayrıca monitör olayında pek LG yanlısı değilim. Güneş yüzünden ekran kararmaması matlık ile alakalı ki AOC da buna sahip. LG, içerisinde IPS panel olduğu için yanlardan bakıldığı zaman daha net bir görüntü sunar. 4-5 kişi film izlerken avantaj olsa da tek kişi için bir şey ifade etmiyor diyebilirim.

necocakici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet 75 Hz olur ancak tepki süresi 5 ms. Ayrıca monitör olayında pek LG yanlısı değilim. Güneş yüzünden ekran kararmaması matlık ile alakalı ki AOC da buna sahip. LG, içerisinde IPS panel olduğu için yanlardan bakıldığı zaman daha net bir görüntü sunar. 4-5 kişi film izlerken avantaj olsa da tek kişi için bir şey ifade etmiyor diyebilirim.
tamam ben bunu sipariş ediyorum o zaman internet üzerinden? :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611