Monitör kontrolü...

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Size danışmak isteğim bir konu : tek pcden çift mönitör cıkışlarının ikisinide kullanıyorum (1 tanesi özel 5 tanesi müşteri izlemesi için -çogaltıcı kullanarak-) kullandıgım mönitorden müşteriler için kullandıgım mönitörün nasıl göründüğünü kontrol etmem için bana önere bileceğinz birmetod varmı?... bir arkadaş ekranlı kılavye diye donanım bahsetmişti diğer ekranı görebiliyorsun diye boyle bir donanımdan haberiniz varmı?

saygılar .... ;(

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben de birşey sormak istiyorum tam olarak yaptığın müşteriye sadece ekranları önüne koyup göstermek mi yoksa onlarda da ayrı birer pc var mı.Eğer pc varsa handycafe gibi bir program olabilir.Ama onlarda sadece birer ekran varsa o zaman bütün herşey seninki ile aynıdır yani aynı pc farklı monitöre farklı görüntü vermez kanımca.

[size=6pt]Arkalarına ayna koy :) [/size]

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kriptograf dedi ki:
Ben de birşey sormak istiyorum tam olarak yaptığın müşteriye sadece ekranları önüne koyup göstermek mi yoksa onlarda da ayrı birer pc var mı.Eğer pc varsa handycafe gibi bir program olabilir.Ama onlarda sadece birer ekran varsa o zaman bütün herşey seninki ile aynıdır yani aynı pc farklı monitöre farklı görüntü vermez kanımca.

[size=6pt]Arkalarına ayna koy :) [/size]

aynı pc farklı mönitöre farklı görüntü veriyor:)

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
yeni mönitör aldım görebileceğim yere yerleştirdim olay bitti donanımsal çözüm bulmadık ne edelim

"ama ayna fikrini düşünmüştük gerçekten..."