Ben siliyorum ama biraz iz oluyor silinen yerlerde kuruyunca. Onun yerine ekran temizleme sıvısı alın derimMerhabalar. Başlıkta da gördüğünüz gibi monitörümü kolonya ile sildim. Bir zararı olur mu?
Not: Monitörüm tn panel
Ben siliyorum ama biraz iz oluyor silinen yerlerde kuruyunca. Onun yerine ekran temizleme sıvısı alın derimMerhabalar. Başlıkta da gördüğünüz gibi monitörümü kolonya ile sildim. Bir zararı olur mu?
Teşekkürler. Silinen yerlerdeki iz sonradan geçiyor mu sizde?Ben siliyorum ama biraz iz oluyor silinen yerlerde kuruyunca. Onun yerine ekran temizleme sıvısı alın derim
Geçiyor nemli mendille bir kez daha silinince.Teşekkürler. Silinen yerlerdeki iz sonradan geçiyor mu sizde?
Yardım için teşekkürler.Geçiyor nemli mendille bir kez daha silinince.
Hocam monitörler için @ThorJ dediğinden almanız daha iyi olurMerhabalar. Başlıkta da gördüğünüz gibi monitörümü kolonya ile sildim. Bir zararı olur mu?
Bileşenlerle alıp veremediğim bir şey yok hocamHocam monitörler için @ThorJ dediğinden almanız daha iyi olur
Ha bir de ne alıp veremediğiniz var bilgisayarın bileşenleriyle fazla kafana takma.
Yardım için teşekkürler.Git bi ıslak mendil al sil bu bu kadar zor değil dostum
Şaka bir yana iz bırakabilir. Direk ıslak mendil ile sil.