• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Monitör driver güncelleştirince sapıtıyor.

Pc'ye yeni format attım driveri güncelleştirince kapatıp açtıktan sonra görüntü sapıtıyor.NE YAPMALIYIM ?

Manuel olarak yüklenen sürümden 1-2 sürüm öncesini yükle. Eğer donanımın eskiyse ve W10 yükleme çalışıyorsan sürücü uyuşmazlığı yaşanıyor olabilir.

Manuel olarak yüklenen sürümden 1-2 sürüm öncesini yükle. Eğer donanımın eskiyse ve W10 yükleme çalışıyorsan sürücü uyuşmazlığı yaşanıyor olabilir.
W7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim eski yeni ile bir işim yok MW2 aldım ve kurdum yazılar okunmuyordu araştırdım driveri yükselt demişler driveri yükselttim oldu ama monitör çıldırdı.Eskiyi yükledim olmadı.

Son düzenleme:
W7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim eski yeni ile bir işim yok MW2 aldım ve kurdum yazılar okunmuyordu araştırdım driveri yükselt demişler driveri yükselttim oldu ama monitör çıldırdı.Eskiyi yükledim olmadı.
yazıların okunamamsı render hatasıdır işlemci ya da gpu render edemiyor .