Monitör alacağım ikisi arasında kaldım.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
İlk tercihim; Philips 276C8 27'' 75Hz 4ms (HDMI+USB-C) QHD IPS WLED Monitör
ikinci tercihim; Viewsonic 32" vx3276-2k-mhd 75hz2k ips 4ms hdmi dp ultra ince çerçevesiz monitör
Özellikleri resimde ki gibi. Hangisini önerirsiniz acaba? 32 inç büyük mü olur sizce görüntü dağılır mı?
karşılaştırma.JPG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıksız-1.jpg

Lütfen doğru kararı vermeme yardımcı olur musunuz

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
ikinci tercihim; Viewsonic 32" vx3276-2k-mhd 75hz2k ips 4ms hdmi dp ultra ince çerçevesiz monitör
Özellikleri resimde ki gibi. Hangisini önerirsiniz acaba? 32 inç büyük mü olur sizce görüntü dağılır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 133092

Ekli dosyayı görüntüle 133093
Bunu alırdım ben; Aryond A32 V1.1 165Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Monitörü hangi amaçla kullanacaksınız, kriterleriniz neler? Ayrıca net bütçeniz ne kadar?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Abi konuyu açan kişi oyuncu monitörü istememiş ki direkt bu ürünü öneriyorsun. Keşke arkadaşın ne istediğine bir baksaydın önce.

Curved istemiyorum efendim.
Ben Viewsonic olanını yaklaşık 5-6 ay kullandım. Görüntü ve tasarım olarak epey iyi ancak çok büyük. Eğer yeriniz yoksa hiç kalkışmayın derim. Doğal 10-bit olmasa da DP üzerinde en azından FRC ile 10-bit görüntü sağlaması da avantajı. Tabi Philips 27" olduğu için piksel yoğunluğu daha fazla. Bütçeniz fazla değilse zorlamayın, Viewsonic alın derim.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Abi konuyu açan kişi oyuncu monitörü istememiş ki direkt bu ürünü öneriyorsun. Keşke arkadaşın ne istediğine bir baksaydın önce.

Ben Viewsonic olanını yaklaşık 5-6 ay kullandım. Görüntü ve tasarım olarak epey iyi ancak çok büyük. Eğer yeriniz yoksa hiç kalkışmayın derim. Doğal 10-bit olmasa da DP üzerinde en azından FRC ile 10-bit görüntü sağlaması da avantajı. Tabi Philips 27" olduğu için piksel yoğunluğu daha fazla. Bütçeniz fazla değilse zorlamayın, Viewsonic alın derim.
Ama oyun için kullanmayacağını da belirtmemiş. Ben Philips olanı alırdım.

Oyun için kullanmayacaksan O philips monitörü alabilirsin. Genel kullanım içinde 2K 27 inç için oldukça idealdır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Ama oyun için kullanmayacağını da belirtmemiş. Ben Philips olanı alırdım.

Oyun için kullanmayacaksan O philips monitörü alabilirsin. Genel kullanım içinde 2K 27 inç için oldukça idealdır.
Bu iki monitör arasında öneri isten bir kişi sence oyun amacıyla mı alıyordur? Çok daha düşük fiyatlara çok daha iyi oyuncu monitörleri var zaten.

Aha bir tane daha :D

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Bu iki monitör arasında öneri isten bir kişi sence oyun amacıyla mı alıyordur? Çok daha düşük fiyatlara çok daha iyi oyuncu monitörleri var zaten.

Aha bir tane daha :D
Orası doğrudur birşey diyemem. Ama ne için kullanacağını bilemiyoruz. 3060 Ti ile 10400F darboğaz olmasın diye bu tarz bir monitör seçer monitöre az kalmış ise. Ama haklısın 2'side pek oyun için uygun gözükmüyor.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
Çok teşekkür ederim hepinize. ? :)
Görkem bey daha önceden de bana Philips'si önerdi ama ben maddi durumlardan dolayı
uzun zamandır alamıyorum. :(
Phılıps çok uygun bir fiyata düşmüştü ama ben kaçırdım
Hepsi burada da 2499 TL ye düşmüştü 1 gün sonra
3499 oldu sebepsiz yere ona da ayrı bir konu açmıştım...
Benim kafama yatan da Phılıps zaten ama fiyat bir anda uçtu o yüzden alamadım.
Oyun mu İş mi diye belirtmedim haklısınız İŞ için kullanacağım.
32 İNÇ De çok büyük olacağı için kararsızlık yaşadım beklesem maddi durumu düzeltip Phılıps de alabilirm. Beklediğime değerse beklerim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Çok teşekkür ederim hepinize. ? :)
Görkem bey daha önceden de bana Philips'si önerdi ama ben maddi durumlardan dolayı
uzun zamandır alamıyorum. :(
Phılıps çok uygun bir fiyata düşmüştü ama ben kaçırdım
Hepsi burada da 2499 TL ye düşmüştü 1 gün sonra
3499 oldu sebepsiz yere ona da ayrı bir konu açmıştım...
Benim kafama yatan da Phılıps zaten ama fiyat bir anda uçtu o yüzden alamadım.
Oyun mu İş mi diye belirtmedim haklısınız İŞ için kullanacağım.
32 İNÇ De çok büyük olacağı için kararsızlık yaşadım beklesem maddi durumu düzeltip Phılıps de alabilirm. Beklediğime değerse beklerim.
O zaman bence vakit kaybetmeden bu ürünü alın derim. Yüzde 99 sRGB desteği ve Dell kalitesi ile kaçmaz. Paneli iyi. Yeni sayılabilecek bir ürün, fiyatları düşmüş şansınız varmış :)

Dell S2721D 27" 4 MS 75 Hz 2xHDMI+DP 2K QHD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
O zaman bence vakit kaybetmeden bu ürünü alın derim. Yüzde 99 sRGB desteği ve Dell kalitesi ile kaçmaz. Paneli iyi. Yeni sayılabilecek bir ürün, fiyatları düşmüş şansınız varmış :)

Dell S2721D 27" 4 MS 75 Hz 2xHDMI+DP 2K QHD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Çok teşekkür ediyorum efendim sağ olun.
Gerçekten güzel bir öneri yaptınız ürün çok güzel görünüyor. Philips monitöre de tasarım, incelik olarak benziyor.
Sizin önerileriniz çok isabetli oluyor. ??
Bu Dell monitörü almayı düşünüyorum gerçekten. Philipsi aratmaz gibi sanki? ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Çok teşekkür ediyorum efendim sağ olun.
Gerçekten güzel bir öneri yaptınız ürün çok güzel görünüyor. Philips monitöre de tasarım, incelik olarak benziyor.
Sizin önerileriniz çok isabetli oluyor. ??
Bu Dell monitörü almayı düşünüyorum gerçekten. Philipsi aratmaz gibi sanki? ?
Philips ile arasında fark yok denebilir. Memnun olacağınızı düşündüğüm gayet iyi bir model. Siz de bu arama sürecinde daha fazla yorulmazsınız artık :D Ben teşekkür ederim.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
Philips ile arasında fark yok denebilir. Memnun olacağınızı düşündüğüm gayet iyi bir model. Siz de bu arama sürecinde daha fazla yorulmazsınız artık :D Ben teşekkür ederim.
Anladım en kısa zamanda kararımı verip siparişi vereceğim. Ama sanki aklım yine Philips'te kalır gibi ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Anladım en kısa zamanda kararımı verip siparişi vereceğim. Ama sanki aklım yine Philips'te kalır gibi ?
Bu işin içinde birisi olarak Philips'e fazladan o kadar para vermeniz için hiçbir neden yok. Bıraktığım linkteki satıcı da kötü bir satıcı değildir. O yüzden bu fırsat da gitmeden bence bir an önce karar verin. Ürün gerçekten iyi çünkü.

Ahmet/Efe/

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Lütfen doğru kararı vermeme yardımcı

Eğer oyun için alıyorsan wiewsonic ama yok Web de takılmak için falan alıyorsan philips

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
Bu işin içinde birisi olarak Philips'e fazladan o kadar para vermeniz için hiçbir neden yok. Bıraktığım linkteki satıcı da kötü bir satıcı değildir. O yüzden bu fırsat da gitmeden bence bir an önce karar verin. Ürün gerçekten iyi çünkü.
İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum efendim sağ olun. Kararımı verdim ürün tükenmeden siparişimi vereceğim. Gerçekten siz olmasanız yanlış bir karar verirdim diye düşünüyorum. ??