Mönchengladbach 2-4 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
En azından Avrupa'da oynasınlar.
Yensinler, işleri ne?
Trilyonları ben mi alıyorum?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bir galatasaraylı olarak feneri can ı gönülden tebrikederim

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Tebrikler !

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
İşte Budur ya !! İşte Bu !! Takım Ruhu Taraftar Ruhu !!

Bu arada maça gitmeyin diyenlere müjde !!! 55 bin bilet tükendi !!!!!!!

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maçı izledim. Oynadıkları takım resmen Bank Asya takımı düzeyindeydi. Alex'siz yendik diyecekler ama bir tane ara pası yok. Aslına bakarsanız dakka 73'e kadar Fener'in atağı yok karşı takıma. 2 uzaktan şut ve gol. Her zaman kedi kaymak yemez. Böyle kalitesiz bir takım az biraz pres yaptı Fener takımına 4 tane net pozisyona girdiler. Volkan'a şükretsinler onlar gol olsaydı kimse Aykut'u orda tutamazdı. 75'den sonra Alman takımı bütün riskleri aldı ama arkası bomboş kaldığı için Fener pozisyona girdi. Yoksa o pozisyonlar da hayal olucaktı. Size söylüyorum azıcık kaliteli bir takım karşısında Fener duman olur. Türk takımları da dahil. BU maç olumsuzlukların üzerine biraz sünger çekicek ama unutmayın zor günler daha başlamadı.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
aykut kocaman felsefesi yine aynı.1 tane at.sonra üstüne yat.birazda futbol şansı 5-6 pozisyona gir.4 gol olsun.her maç böyle olmaz.zaten takımın bir şey oynadığı yok.

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aykut kocaman felsefesi yine aynı.1 tane at.sonra üstüne yat.birazda futbol şansı 5-6 pozisyona gir.4 gol olsun.her maç böyle olmaz.zaten takımın bir şey oynadığı yok.
Dakka 73'e kadar Fene'in pozisyonu yok. Hangi 5-6 pozisyondan bahsettin anlamadım. Uzaklardan vurulan şuta pozisyon diyorsan o başka. Çünkü adamlar Volkan'la 3 kere kafa kafaya kaldılar. Fenerin böyle pozisyonu dahi yok.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bir g.saraylı ve türk olarak fenerin kazanmasına sevindim darısı g.sarayımızın başına inşallah çabuk elenmezler çünkü ülkemize puan ve puanlar lazım