Moldova-Türkiye : 1-1

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
adamlar darma dağıl ettiler bizi top yaptırmadılar helal olsun ;) fatih hoca yunan maçınıda verirse gider sanırım :*

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Saçma sapan bir gol yedik, sonra da yattılar.. Yapçak bir şey yok

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fatih hoca ders almaz ders verir >X<

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
yağmur ve elektirik kesintisi yüzünden izleyemedim ellerinden geleni yaptıklarına eminim.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
futbolcular teröre verilen şehitlerimiz ve onların aileleri için oynıyacağız, bozulan moralleri düzelticeğiz demişti (A)

1-1 lik beraberlikten sonra hem üzüldüm :( hemde sinirlendim :@

bence fatih hoca nın da çok yapacağı birşey yok, sadece yanlış zamanlarda yanlış görevler üstleniyor. türk futbolu şuan kötü durumda defansımızda ibrahim ve servet oynadı :S oynatabileceğ. kimse yok. fenerbahçe kadrosunda zaten 2-3 türk oyuncu var, galatasaray ve beşiktaşında türk oyuncuları vasst olunca böyle hezimetler yaşıyoruz %(

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
regedit dedi ki:
futbolcular teröre verilen şehitlerimiz ve onların aileleri için oynıyacağız, bozulan moralleri düzelticeğiz demişti (A)

1-1 lik beraberlikten sonra hem üzüldüm :( hemde sinirlendim :@

bence fatih hoca nın da çok yapacağı birşey yok, sadece yanlış zamanlarda yanlış görevler üstleniyor. türk futbolu şuan kötü durumda defansımızda ibrahim ve servet oynadı :S oynatabileceğ. kimse yok. fenerbahçe kadrosunda zaten 2-3 türk oyuncu var, galatasaray ve beşiktaşında türk oyuncuları vasst olunca böyle hezimetler yaşıyoruz %(

Zaten maçın başında verdikleri selam müthiş,futbol bitmişti B)