Modifiyeye gel bak yorumun yap

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar modifiye çalışmama nası olmuş sizce

önce
renault5.jpg

sonra
13567737.jpg

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Güzel yapmışsın eline sağlık.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eskisine nazaran daha iyi.... gelişme var...

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sivilce reklamlarında ki gibi olmuş :D Önce----Sonra xD

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
güzel çalışma olmuş ama mesela silecekler kaybolmuş gitmiş, onları gümüş yaparak belirgin tutabilirsin. :wink:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Araba küçülmüş gibi sanki :D

HTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl olmuş arkadaşlar :) otobüs modifiye ettim gibi bişey.
otobüsün ilk hali:
98957667.jpg

sonraki hali:
43019911.png

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
@HTR bu modifiye karşısında dilim tutuldu :D

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bildiğin paint, bunu neden koydun buraya anlamış değilim..

Diğer otobüs zaten apayrı bişi, 3 tane şey değiştirmiş modifiye diye koymuş buraya.
forum kimlere kaldı..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Otobüsün sadece rengini değiştiren kardeşim; keşke otobüsün plakasındaki ayrıntılara da dikkat etseydin.
Plakada ki mavi şerit, aynı otobüsün değişen rengine bürünmüş ve Mercedes logosu da belirgin bir şekilde solgunlaşıp gerçeklikten uzaklaşmış.

Ayrıca, bana kalırsa MODİFİYE konseptinin ne olduğu konusunda biraz daha araştırma yapmanız yararınıza olur diye düşünüyorum.
Amacım hevesinizi kırmak değil, ama bir işe kalkışırken biraz daha gayret edip sabırla tekrar tekrar denemek en güzelidir.

Hepinize bu yolda başarılar. :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
resim_282923213.jpg

Buda modifiye Anadol STC Mark II hastasıyım bu arabanın.

HTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğin paint, bunu neden koydun buraya anlamış değilim..

Diğer otobüs zaten apayrı bişi, 3 tane şey değiştirmiş modifiye diye koymuş buraya.
forum kimlere kaldı..

olmamış diyebilirdin, hakaret eder gibi konuşuyosun resmen.sırf bu lafından dolayı üyeliğimi sildirtcem.alın forum sizlere kalsın.adam gibi bi forum bulduk dedik o da fos çıktı.herkese kolay gelsin.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Otobüsün sadece rengini değiştiren kardeşim; keşke otobüsün plakasındaki ayrıntılara da dikkat etseydin.
Plakada ki mavi şerit, aynı otobüsün değişen rengine bürünmüş ve Mercedes logosu da belirgin bir şekilde solgunlaşıp gerçeklikten uzaklaşmış.

Ayrıca, bana kalırsa MODİFİYE konseptinin ne olduğu konusunda biraz daha araştırma yapmanız yararınıza olur diye düşünüyorum.
Amacım hevesinizi kırmak değil, ama bir işe kalkışırken biraz daha gayret edip sabırla tekrar tekrar denemek en güzelidir.

Hepinize bu yolda başarılar. :)

İnsanların emeklerine bir çırpıda laf söyleyebilmenizde üstünüze yok.Yazık,yazık....

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İnsanların emeklerine bir çırpıda laf söyleyebilmenizde üstünüze yok.Yazık,yazık....
Ortaya laf atmadan önce, bence mesajların içeriğini okusan daha iyi olur kardeşim..

Bizim ki "bir çırpıda laf söylemek" değil...Gördüklerimiz hakkındakini dile getirmektir. ÜStelik bunu yaparken ne bir hakarette bulunduk ne de kimseyi rencide etmeyi amaçladık.
Araştırma yapsınlar ve denemeye devam etsinler dedik..."Yazık, yazık" diye tepki gösterilecek ne var bunda anlamadım..

Bence o sözleri ne söylediğini bilmeden konuşan, kendinize söyleseniz daha yerinde olacak..
Ayrıca "SAYGI SINIRLARI DAHİLİNDEKİ" eleştirilere tahammülü olmayanlar, buradaki üyelerden, çalışmaları hakkında fikir talebinde bulunmasınlar o zaman...

Çalışıp denemekten bıkmayan tüm kardeşimlerin başarılı olması temennisi ile...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Keskin sirke küpüne zarar. Kaç kişi ayrılmış bu sohbeten sonra. Yazık etmeyin kendinize :)