Modifiyeli araçların muaynesi

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba gene sizlerin başını ağırtacağım sorularımla şimdi öğrenmek istediğim bir kaç şey var malum muayneden geçmek için artık çok dikkatli olmak gerekiyor peki aracımızı yere yaklaştırmamız'da (basık araç) yapmamızda veyahut çelik jant taktırdığımız da aracımız muayne den geçermi aklıma şuanlık bunlar takıldı ve cevaplarını hiçbir yerde bulamadım şimdiden teşekkür ederim

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yere basıklığına birşey diyemem ancak çelik jant sorun olsaydı, trafikteki arabaların yarısı geçemezdi herhalde :)

Bu konuda daha doğru bilgiyi [MENTION=131490]SERH@T22[/MENTION] nin verebileceğini düşünüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Patlak ekzoz veya abarth ekzoz gibi gürültü çıkaran parçalar geçemiyor.
Dövme, logo gibi 3. Parti yapışkanları sökmek gerekiyor.
Jant sorun değil diye biliyorum.

Ağabeyimin modifiyeli 98 model bir twingo su vardı. Bir yerlerimizi yırtmıştık muaneyeden geçmek için. Bence siz o süspansiyon işini halledin.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar merhaba gene sizlerin başını ağırtacağım sorularımla şimdi öğrenmek istediğim bir kaç şey var malum muayneden geçmek için artık çok dikkatli olmak gerekiyor peki aracımızı yere yaklaştırmamız'da (basık araç) yapmamızda veyahut çelik jant taktırdığımız da aracımız muayne den geçermi aklıma şuanlık bunlar takıldı ve cevaplarını hiçbir yerde bulamadım şimdiden teşekkür ederim

Aracin yere yakin olmasi (yaylarin kesik olmasi) abarti egzoz zenon far bunlara kesinlikle musamma yok agir kusur verilip tekrar aracin eski haline gelmesi gerekiyor