Modern Warfare 2 filmi çekilseydi

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
http://www.youtube.com/watch?v=EnBL7wd3LgI&feature=player_embedded
[video=youtube;EnBL7wd3LgI]http://www.youtube.com/watch?v=EnBL7wd3LgI&feature=player_embedded[/video]

Christian Bale = John "Soap" MacTavish
20j066a.jpg

Paul Bettany = Ghost
t4txk2.jpg

Liam Nesson = Captain Price
1zb8pdu.jpg

Denzel Washington = Seargeant Foley
5yg2o8.jpg

Ryan McPartlin = Corporal Dunn
143iddj.jpg

Joseph Fiennes = Vladimir Makarov
5p1lx0.jpg

William Hurt = General Shepherd
m4tc5.jpg

Yabancı bir forumda buldum
Hoşuma gitti, harbiden böyle birşey olsa güzel olurdu:)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sanki yeterince saçma amerikan savaş filmi yokta.....

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim dikkatimi çeken konu bizim insanımızda oyun kültürü hala yerleşmediği için Call Of Duty Modern Warfare 2 senaryosuna yeterince odaklanamaması.
GTA Vice City'den beri gelen bir lanet bu. Ara videolardaki senaryoları izlemeden sadece öldürme odaklı oynayıp senaryoyu beğenmemek.
Her şeyi geçelim müziklerini Hans Zimmerin yapması dahi senaryosunun güzel olduğuna kanıt olarak yeter
Yorumlara baktığımda gördüğüm şey de genel olarak multiplayer üzerine yazılanlardı.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Benim dikkatimi çeken konu bizim insanımızda oyun kültürü hala yerleşmediği için Call Of Duty Modern Warfare 2 senaryosuna yeterince odaklanamaması.
GTA Vice City'den beri gelen bir lanet bu. Ara videolardaki senaryoları izlemeden sadece öldürme odaklı oynayıp senaryoyu beğenmemek.
Her şeyi geçelim müziklerini Hans Zimmerin yapması dahi senaryosunun güzel olduğuna kanıt olarak yeter
Yorumlara baktığımda gördüğüm şey de genel olarak multiplayer üzerine yazılanlardı.

11 yıllık bir oyuncu olarak yazdım o yorumu güzel kardeşim, sana göre call of duty harika olabilir ama bence temcit pilavı....

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
afiyet olsun o zaman :)

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
mw2 candir can.
Sonucta bir oyun , karakterler uymus bence =)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
karakterler gerçekten iyi uymuş kim uğraşmışsa eline sağlık :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

+999999999... bilişim sınıfında okuyorum anadolu teknik lisesinde cracklerin farklı olmasının oyunun hata verip vermemesiyle alakalı olup olmadığını bilmiyor kimse.Bir tane mafia ya da onun gibi oyun oynayan yok bizim sınıfta senaryo ya senaryo.

Arkadaşa diyorum bugün james bondun oyunu çıktı ya 007 blood stone diye (arkadaştan aldım dvdyi yükledim) benden önce yükleyen çocuğa dedim türkçe yama yüklesene olum nasıl anlıyon dedi az çok anlıyom (anlıyom dediği anlamını bildiği kelimeler varsa bir anlam çıkarmaya çalışıyor falan)sonra dedi türkçe yamayı napacan orjinali daha güzel
oluyor falan.

New York'ta Beş Minare izleyenler bilir Hacı Gümüş birşey söylüyordu. "Ben cehaletten kaçtım cehalet beni vurdu" gibi birşeydi belki de aynısı neyse işte cahillikten, bir dede gelip onu vuruyordu o kadar adam birşey yapmamışken.Kardeş klavyene sağlık bir +9999999999999999... daha diyorum.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ama gerçekten Türkçe altyazı olsa fena olmazdı.
Ben bu şekildeki oyunların filmlerden daha etkili olduğuna inanıyorum.
Bir kitabı bir kişi yazabilir, bir filmi birkaç kişi çekebilir ama bir oyun için en az 50 kişi gerekir. Credits listesini okuyabilirsiniz, 100'den fazla kişi vardı.
Oyundaki en sevdiğim müzik şu, oyunun özeti gibi neredeyse
http://www.youtube.com/watch?v=QMDPwBikzps
[video=youtube;QMDPwBikzps]http://www.youtube.com/watch?v=QMDPwBikzps[/video]

Bir de şöyle birşey buldum :D
129175793767470871.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Helal olsun kardeşim bu kadar güzel bir yorum olurmu ya. İnsanlar dediğin gibi direk öldürme odaklı. Ben mafia 2 ilk çıktığında oyuna başladım altyazı da açtım. Film gibi oyundu valla ara videolar bitirdi beni. Çok eğlenceli oluyor film gibi olunca. Ama bazıları direk "skip" yapark oyuna dalıyor. Nede olsa haritada nere gideceğin gözüküyor dimi :cursing:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
oyuncular cuk oturmuş resmen