Moderator'ler üyeler arasında ayrımcılık yapıyor ! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Allah bu modları bildiği gibi yapsın her zaman onlar yapıyor bunları. Sen multi üyelik aç konuya yazanların hepsine abuk sabuk konuş ceza al sonra modlarda modlar; modlar ne yapsın ? önceden küfürden uyarı almışsın bu sefer haklı olarak cezanı almışsınki diğer arkadaşta uyarı almış konuda.

sdmn4.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde ekleme yapayım biraz sonra multi üyelik kullanmak tan dolayı bu üyeliğinde kapatılacak bilgine.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Allah bu modları bildiği gibi yapsın her zaman onlar yapıyor bunları. Sen multi üyelik aç konuya yazanların hepsine abuk sabuk konuş ceza al sonra modlarda modlar; modlar ne yapsın ? önceden küfürden uyarı almışsın bu sefer haklı olarak cezanı almışsınki diğer arkadaşta uyarı almış konuda.

sdmn4.jpg

o üyenin söyledikleri küfür değilse aynısı size yazayım mı? ama adaletsizlik yapıp banlayıp yada üyeliğimi silmeyeceksiniz nedersiniz ?

sdmn4.jpg

birde ekleme yapayım biraz sonra multi üyelik kullanmak tan dolayı bu üyeliğinde kapatılacak bilgine.
kapatırsanız kapatın işinize gelmedi tabiii.... alın arkadaşar size bir adaletsizlik daha

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hahaha görende seni harbiden haklı sancak arkadaşlar o konuya girin bakın kim haklıymış görün ayrıca bende ceza puanı aldım ama önceden vukuatım olmadığı için ban yemedim şöyleki
ben ilk mesajda hile yapma gibisiden hakaretsizce eleştirdim oysa bana artislik yaptı ve bana şizofren dedi ben de açtım ağzımı ne gerekiyorsa söyledim dediğim gibi inanmayan açsın baksın konuya ya bak ilkokullu demiyorum sonra hakaretten bi daha ceza almayayım yaşın kaç acaip merak ettim

sdmn4.jpg

hocam Allah senden razı olsun şimdi işim vardı açıklamada bulunamayacaktım çok teşekkür ederim adaleti sağladığın için

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o üyenin söyledikleri küfür değilse aynısı size yazayım mı? ama adaletsizlik yapıp banlayıp yada üyeliğimi silmeyeceksiniz nedersiniz ?

kapatırsanız kapatın işinize gelmedi tabiii.... alın arkadaşar size bir adaletsizlik daha

sen konuya fikrini yazan birine şizofren de sonrada bana küfür etti bilmem ne adam senin multi üyeliğini bile anlamış hala zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun konu orada duruyor silinen mesajlarıda geri getireyim herkes okusun istersen bakalım kim ne yapmış.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dün neyin ne oldugunu gördüm kendilerini bişey zaneden çok tahribattan iyisi yok:D

konuyla alakali yazin diyen bir mod olduktan sonra ben anca makara yaparim bu forumda:D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu forumda yapmadığmızı yaptırdın bize. Silinmiş mesajları, ceza/uyarı mesajlarını açtırdın. Sırf sen ikna ol, diğer üyeler de tek taraflı davranmadığımızı görsünler diye..

Şimdi cümle alem görüyor yazdıklarını, tartışmaları kimin başlattığını. Kimin ne yapıp yapmadığını..

Sen hala adalet diyorsun, işinize gelmedi diyorsun, yanlı moderatör diyorsun....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mesajları gördükten sonra şu kanıya vardım ;
Evet mod arkadaş haksızlık etmiş gerçekten..
Süresiz banlanman gerekiyordu o hakaretlerden sonra bence..

@enkrc Kusura bakmayacaksın..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hakaret etmeden konuşmayı zaten bir türlü ogrenemedik benim sahsen moderatör tanıdığım falan da yok ama ceza puanim da yok o yuzden forumu kotulemekten vazgec bence konuyu da irdeleyip durma gereken yapılmış

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
hahaha görende seni harbiden haklı sancak arkadaşlar o konuya girin bakın kim haklıymış görün ayrıca bende ceza puanı aldım ama önceden vukuatım olmadığı için ban yemedim şöyleki
ben ilk mesajda hile yapma gibisiden hakaretsizce eleştirdim oysa bana artislik yaptı ve bana şizofren dedi ben de açtım ağzımı ne gerekiyorsa söyledim dediğim gibi inanmayan açsın baksın konuya ya bak ilkokullu demiyorum sonra hakaretten bi daha ceza almayayım yaşın kaç acaip merak ettim

hocam Allah senden razı olsun şimdi işim vardı açıklamada bulunamayacaktım çok teşekkür ederim adaleti sağladığın için

daha sen konunun başlığı okumadan konuya dalıyorsun. ben "hile mümkün mü?" diye konu açıyorum sen "bi senin gibi hileciler eksikti" diye bodoslama beni hileci yapıyorsun. ben sorarım "hile mümkün mü diye yada crack mümkün mü diye" yaparım yada yapam bu benim kendime kalır sen karışamazsın. konuya bir daha cevap yazma lütfen. bak lütfen diyorum sana bir daha cevap yazmayacağım çünkü benim karakterim bu değil...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

eğer o son yazdığın mesaj silinmeseydide bana gelseydi sana öyle bi söverdim ki bir daha insan içine çıkamazdın terbiyesiz sen bana küfrün serbest olduğu bir yerde gel bak sana neler diyorum bu kadar hayasız bir adam forumda facete hatta internette hiç karşıma çıkmamıştı bide hala kendini savunuyorsun ruhunu şeytana mı sattın anlamadımki

daha sen konunun başlığı okumadan konuya dalıyorsun. ben "hile mümkün mü?" diye konu açıyorum sen "bi senin gibi hileciler eksikti" diye bodoslama beni hileci yapıyorsun. ben sorarım "hile mümkün mü diye yada crack mümkün mü diye" yaparım yada yapam bu benim kendime kalır sen karışamazsın. konuya bir daha cevap yazma lütfen. bak lütfen diyorum sana bir daha cevap yazmayacağım çünkü benim karakterim bu değil...
ben sana hile yapma dedim diye neden şizofren oluyorum ayrıca mesaj ister yaz ister yazma umrumda değil senin seviyene yeterince yaklaştım zaten modlarıda benide forumuda rahat bırak git egonu başka yerde tatmin et

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konunun daha fazla uzamasına gerek yok. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...