Moderatorler Göreve!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Barttao isimli kullanıcı sürekli AKP iktidarı aleyhine haberler ve yorumlar yapıyor.Fikirlerine saygım var ama son zamanlarda iyice sınırı aştı.Bir uyarı cezası verin.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Akepe yi savunmak sanamı kaldıki? hakaretmi etmiş? küfürmü etmiş? eleştirilmek neden zorunuza gidiyor anlıyamıyorum.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sınır ne ki bu konuda . hangi sınırı aşmış anlayamadım :S

zeynepbozok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
offff offffff
memleket bunlara kaldı sandılar ama baktılar işin yüzü göründüğü gibi değil...
esas piyonlar değil de bunların abileri ve AKP patronları tutuştu da dumanı burada S.O.S veriyor

Atamızın İzindeyiz

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zeynepbozok dedi ki:
offff offffff
esas piyonlar değil de bunların abileri ve AKP patronları tutuştu da dumanı burada S.O.S veriyor

Atamızın İzindeyiz

Her fırsatta atanızın arkasına saklanın.Ortalıkta "laiğim ben ehehe" diye dolaşan.Zeka katsayısı düşük IQ'su en fazla 30 olan insanlar gibisin.Cehalet ne boyutlara gelmiş.! Ben Atatürkçüyüm,Atamın izindeyim diyenlerin %80'i temel ilkeleri bile bilemez ve doğru dürüst sayamasken, ne cüretle ortalarda dolaşıp kolpalık yaparsanız.Adamı resmen Sinirlendirirsiniz.Kendi cılız aklınıza o kadar hayransınız ki eleştirmedik birşey bırakmassınız. !!!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerekeni mod arkadaşlar yapar zaten, senin fikrine göre kimse hareket etmez.

göçebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baaydin dedi ki:
Akepe yi savunmak sanamı kaldıki? hakaretmi etmiş? küfürmü etmiş? eleştirilmek neden zorunuza gidiyor anlıyamıyorum.
Sende muhalefetin avukatımısın?Eleştirmek herkesin en doğal hakkı tabi, zaten arkadaş fikirlere saygı duyduğunu belirtmiş.Bence bu rica gereksiz değildir, vardır bunda bişiler..

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
shiftpresser dedi ki:
zeynepbozok dedi ki:
offff offffff

Atamızın İzindeyiz

Her fırsatta atanızın arkasına saklanın.Ortalıkta "laiğim ben ehehe" diye dolaşan.Zeka katsayısı düşük IQ'su en fazla 30 olan insanlar gibisin.Cehalet ne boyutlara gelmiş.! Ben Atatürkçüyüm,Atamın izindeyim diyenlerin %80'i temel ilkeleri bile bilemez ve doğru dürüst sayamasken, ne cüretle ortalarda dolaşıp kolpalık yaparsanız.Adamı resmen Sinirlendirirsiniz.Kendi cılız aklınıza o kadar hayransınız ki eleştirmedik birşey bırakmassınız. !!!

Bravo tebrik ederim sizi biri eleştiri yapıyor diyee mod. arkadaşları göreve çağırmasını biliyorsun ama konuşurken karşındakine hakaret etmemen gerektiğini öğrenememişsin...!

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hee izindesiniz belli oluyor!! Atatürk hırsızmıydı, dolandıırcımıydı, hainmiydi, kendi siyasi emelleri için ülkeyi yakmaktan çekinmezmiydi???? Galiba bu işte bir yanlışlık var. Sizin gibi chp kafalı bağnazların Atatürk'ü bu şekilde lekelemeye hakkı yoktur. Atatürk ile sizin gibi chp kafalı bağnazların arasında milyonlarca fark var. Aslında sizin Atatürk diye çağırdığınız siim başka biri olmasın belkide biz bilmiyoruzdur..
Neyse bağnaz kadar kötü bir şey yok hele hele bu birde chplikle harmanlanırsa olabilecek en kötü kombinasyondur. Acıyorum sizlere..

zeynepbozok dedi ki:
offff offffff

Atamızın İzindeyiz

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
*SiRiNe* dedi ki:
shiftpresser dedi ki:
zeynepbozok dedi ki:
offff offffff

Atamızın İzindeyiz

Bravo tebrik ederim sizi biri eleştiri yapıyor diyee mod. arkadaşları göreve çağırmasını biliyorsun ama konuşurken karşındakine hakaret etmemen gerektiğini öğrenememişsin...!
+10 diyorum. sen kimsin ki adama hakaret edebiliyorsun?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
göçebe dedi ki:
baaydin dedi ki:
Sende muhalefetin avukatımısın?Eleştirmek herkesin en doğal hakkı tabi, zaten arkadaş fikirlere saygı duyduğunu belirtmiş.Bence bu rica gereksiz değildir, vardır bunda bişiler..
ben kimsenin avukatı değilim ama doğru yada yanlış gördüklerimi hakaret yada şikayet etmeden dile getirebilen bir insanım. buna katlanamıyorsan bu senin problemin.

göçebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baaydin dedi ki:
*SiRiNe* dedi ki:
shiftpresser dedi ki:
zeynepbozok dedi ki:
offff offffff

Atamızın İzindeyiz

+10 diyorum. sen kimsin ki adama hakaret edebiliyorsun?
Sizin şimdi yaptığınız ne acaba?

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Burdan bir kaç üyeyi ucurmak için sabırsızlıkla bekleyen arkadaslarım elbette ki olacaktır.
Arkadaşlar siyaset yapmak isteyen buraya değil lütfen kürsüye cıksın. Savunmak isteyen burada değil gidip parti evlerinde savunsun. Burası siyaset meydanı değil burası TBMM değil burası forum hemde teknoloji forumu. Sizin ne siyasi görüşünüz beni ilgilendiriyor nede savunmanız beni ilgilendiriyor. Artık yemin ederim SDN de böyle konuları görmekten midem bulandı. Rahat bırakın artık siyaset yapacaksanızda burada değil okuyup büyüyüp mecliste yapın.

Hadi dağılın..

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başörtülü oy ver gerisini boş ver! YAZARLAR

Başörtüsü konusunda, daha doğrusu CHP'nin başörtüsünü ele alış şeklinde benim hiçbir mantık çerçevesine oturtamadığım bir durum var.

CHP'nin İstanbul yerel seçimleri için hazırlattığı afişte; 'altı ok'tan birini tutan başörtülü kadın, 'Bu şehir benim, su sorununa ben dur diyeceğim' konuşma balonuyla resimlenmiş.

O konuşma balonuna 'Bu ülke benim, üniversitede eğitim göreceğim' yazacak olsak...

CHP ne yapacak?

Bu ülke benim, ben de bunu merak ederim!

CHP eğer, 'O resimdeki hanımefendi üniversitede elbette okur, bizim böyle bir afişle hiçbir sorunumuz yoktur' diyorsa ne ala, ortada akla ziyan bir durum yok o zaman. Bu yazı düşer.

Keşke düşse!

* * *

Belli ki CHP bu insanı vatandaş olarak kabul ediyor, 'oyunu bana ver' diyor.

Belli ki bu kıyafet bir suç unsuru taşımıyor ve bu kıyafetle seçim sandığına oy vermeye gidebiliyor.

Pekiyi o zaman neden üniversiteye giremiyor?

Buna mantıklı bir cevap arıyorum, gerçekten bulamıyorum.

Dünyada anlayan da az olsa gerek, boşuna 'kendiniz çözün' demiyorlar; oy vermeye gidilen kıyafetle üniversiteye girilemeyen başka bir demokratik -ve laik- ülke var mı?

Üniformayla oy vermeye gidemezsiniz, böyle bir kural var örneğin. Sokakta giyersin, seçim sandığına giderken giyemezsin.

'Başörtüsü ile oy vermeye gidilemez' diye bir kanun olsa, en azından bir mantık var denilebilir.

Yani, 'oy verecekse peruk taksın öyle oy versin, üniversitede okumak istiyorsa peruk taksın öyle okusun' önergeleri kendi içinde -beğen beğenme- mantıksal bir paralellik taşıyor.

'Oy verecekse başörtüsüyle versin, üniversite okuyacaksa peruk taksın' önergesi kendi içinde -beğen beğenme- mantıksal bir paralellik taşımıyor.

Nerede ve neden ayrışıyorlar?

Sokakta sakıncalı olmayan, oy sandığı başında sakıncalı olmayandan üniversite eğitimi neden sakınılıyor?

Bunu mutlaka çözebilmemiz ve çözebilmeyi tartışabilmemiz lazım.

Bunun hazırı yok, elin adamından gidip kopyalayasın!

Bu iş bizim en gerçek, geçiştirmekle çözülemeyecek kendi sorunumuz...

Ve çözmeye çalışmak medeni tavır, yok saymak çağdaş dünya tavrı değil.

Çözüm aramamak -bulamamaktan da- acı!

Kanunları kopya çek.

Teknolojiyi kopya çek.

Kurumları kopya çek.

Ekonomiyi kopya çek.

Eğitimi kopya çek.

Şablonda karşılığını bulamadığın hususta kilitlen kal.

Ve ülke kilitlensin.

Akıl yürüt, öneriler getir, kendi sorununa kendin çözüm bul yaklaşımını öneriyorlar.

Ama iş başa düşecek diye onu kopya çekmek dahi istemiyoruz.

* * *

Oy vermesinler, üniversiteye gitmesinler! Olmaz!

Oy versinler, üniversiteye gitsinler! Olmaz!

Oy versinler, üniversiteye gitmesinler! Olur!

Nasıl olur ya?

'Bal gibi olur, kafanı yorma sen' cevabında 'bal gibi olur'dan başka bir önerge olsa da suya sabuna dokunmadan yazsak.

Bak başörtüsü su, sabun yan yana geldi...

Cümle içinde kullanalım...

Başörtülü kız, sabunlu suyla amfiye paspas çeker. Aferin: 10!

Başörtülü kız, sabunlu suyla silinmiş amfide derse girer. Otur: sıfır!

Bu mudur?

Tut ki bu, ne olursa 5 alınıyor, onu konuşalım!

15.04.2008

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
:D :D Haklısınn Nmss hadi dağılın bakemmmm :P

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
mod arkadaşlar gerekeni forum kuralları çerçevesinde iyi bir şekilde yapıyolar...
Nmss dedi ki:
Artık yemin ederim SDN de böyle konuları görmekten midem bulandı. Rahat bırakın artık siyaset yapacaksanızda burada değil okuyup büyüyüp mecliste yapın.
%100 katılıyorum.. SDN artık teknoloji sitesinden kopup siyaset ve din tartışmaları üzerine gidiyor.. elbette herkez görüşünü bildirebilir ama iş artık tartışma ortamına sürükleniyo.. siyaset seven siyasi forumlarda paylaşsın görüşlerini.. saygılar..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Buradan bazı arkadaşların isimlerini teker teker kaleme alıyorum. Burası herkesin imza toplayıp yada başkalarının eline ilan tutuşturup gönderdiği meydan değil. Hanginiz ne kadar anlıyorsunuz siyasetten ? Ki anlasanız burada işiniz ne ? Ben anlamam etmem arkadaş ancak siyaset yapmaya kalkıp bişeyleri savunmamda. Herkesin düşüncesi kendine, burada kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Beni bilen bilir hiç tartışmaya girmek istemem ammaaa... Siz sabrımı taşırttınız abi. Yeter artık yeter.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bir konuyu kapatmak bu kadar zor mu? Bende onu anlamadım :S

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Şimdilik bu konuyu kilitleyerek forumda daha fazla vakit geçiren ve üyeleri tanıyan yöneticilerimize sözü bırakıyorum. Az çok kimin ne yaptığını biliyorlardır. Ben de elimdeki bilgi ve belgeleri kendileriyle paylaşacağım. Duruma göre uygun şekilde davranacaklardır.

Güzel günler dilerim.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Shiftpresser isimli üye, biz işimizi senden öğrenecek değiliz neyin nerede en uygun şekilde yapılacağını da biliriz. Bu şekilde konular açmak, başlığını Moredatörler Göreve diye belirterek moderasyon ekibindeki arkadaşlarımızı baskı altına alıp hür ve özgür iradelerini etkileyip yanlış yönde kararlar almasına neden olursun ki biz buna izin vermeyiz. Bu tarz bir konu açman yanlıştır. Umarım bir daha olmaz...... !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...