zeynepbozok dedi ki:offff offffff
memleket bunlara kaldı sandılar ama baktılar işin yüzü göründüğü gibi değil...
esas piyonlar değil de bunların abileri ve AKP patronları tutuştu da dumanı burada S.O.S veriyor
Atamızın İzindeyiz
Sende muhalefetin avukatımısın?Eleştirmek herkesin en doğal hakkı tabi, zaten arkadaş fikirlere saygı duyduğunu belirtmiş.Bence bu rica gereksiz değildir, vardır bunda bişiler..baaydin dedi ki:Akepe yi savunmak sanamı kaldıki? hakaretmi etmiş? küfürmü etmiş? eleştirilmek neden zorunuza gidiyor anlıyamıyorum.
shiftpresser dedi ki:zeynepbozok dedi ki:offff offffff
esas piyonlar değil de bunların abileri ve AKP patronları tutuştu da dumanı burada S.O.S veriyor
Atamızın İzindeyiz
Her fırsatta atanızın arkasına saklanın.Ortalıkta "laiğim ben ehehe" diye dolaşan.Zeka katsayısı düşük IQ'su en fazla 30 olan insanlar gibisin.Cehalet ne boyutlara gelmiş.! Ben Atatürkçüyüm,Atamın izindeyim diyenlerin %80'i temel ilkeleri bile bilemez ve doğru dürüst sayamasken, ne cüretle ortalarda dolaşıp kolpalık yaparsanız.Adamı resmen Sinirlendirirsiniz.Kendi cılız aklınıza o kadar hayransınız ki eleştirmedik birşey bırakmassınız. !!!
zeynepbozok dedi ki:offff offffff
Atamızın İzindeyiz
+10 diyorum. sen kimsin ki adama hakaret edebiliyorsun?*SiRiNe* dedi ki:shiftpresser dedi ki:zeynepbozok dedi ki:offff offffff
Atamızın İzindeyiz
Her fırsatta atanızın arkasına saklanın.Ortalıkta "laiğim ben ehehe" diye dolaşan.Zeka katsayısı düşük IQ'su en fazla 30 olan insanlar gibisin.Cehalet ne boyutlara gelmiş.! Ben Atatürkçüyüm,Atamın izindeyim diyenlerin %80'i temel ilkeleri bile bilemez ve doğru dürüst sayamasken, ne cüretle ortalarda dolaşıp kolpalık yaparsanız.Adamı resmen Sinirlendirirsiniz.Kendi cılız aklınıza o kadar hayransınız ki eleştirmedik birşey bırakmassınız. !!!
Bravo tebrik ederim sizi biri eleştiri yapıyor diyee mod. arkadaşları göreve çağırmasını biliyorsun ama konuşurken karşındakine hakaret etmemen gerektiğini öğrenememişsin...!
ben kimsenin avukatı değilim ama doğru yada yanlış gördüklerimi hakaret yada şikayet etmeden dile getirebilen bir insanım. buna katlanamıyorsan bu senin problemin.göçebe dedi ki:Sende muhalefetin avukatımısın?Eleştirmek herkesin en doğal hakkı tabi, zaten arkadaş fikirlere saygı duyduğunu belirtmiş.Bence bu rica gereksiz değildir, vardır bunda bişiler..baaydin dedi ki:Akepe yi savunmak sanamı kaldıki? hakaretmi etmiş? küfürmü etmiş? eleştirilmek neden zorunuza gidiyor anlıyamıyorum.
Sizin şimdi yaptığınız ne acaba?baaydin dedi ki:+10 diyorum. sen kimsin ki adama hakaret edebiliyorsun?*SiRiNe* dedi ki:shiftpresser dedi ki:zeynepbozok dedi ki:offff offffff
Atamızın İzindeyiz
Bravo tebrik ederim sizi biri eleştiri yapıyor diyee mod. arkadaşları göreve çağırmasını biliyorsun ama konuşurken karşındakine hakaret etmemen gerektiğini öğrenememişsin...!
%100 katılıyorum.. SDN artık teknoloji sitesinden kopup siyaset ve din tartışmaları üzerine gidiyor.. elbette herkez görüşünü bildirebilir ama iş artık tartışma ortamına sürükleniyo.. siyaset seven siyasi forumlarda paylaşsın görüşlerini.. saygılar..Nmss dedi ki:Artık yemin ederim SDN de böyle konuları görmekten midem bulandı. Rahat bırakın artık siyaset yapacaksanızda burada değil okuyup büyüyüp mecliste yapın.