Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Mesela, @fahyıldız ile @MrtAltg arasındaki fark nedir??
ne gibi yetkiler?@undefined, @MrtAltg daha fazla yetkiye sahip. Ayrıca şu etiketleme sistemini düzeltin.
Moderatör belirli kategoriye bakarken, süper moderatör tüm kategorilere bakabilir. Birde laf üstünlüğü vardır. Örneğin alt yetki, bir üst yetkisindeki kişinin siteyle alakalı istediği şeyi yapmak zorunda gibi. Onun haricinde bir fark yoktur.ne gibi yetkiler?
teşekkürler!Moderatör belirli kategoriye bakarken, süper moderatör tüm kategorilere bakabilir. Birde laf üstünlüğü vardır. Örneğin alt yetki, bir üst yetkisindeki siteyle alakalı istediği şeyi yapmak zorunda gibi. Onun haricinde bir fark yoktur.
Rica ederimteşekkürler!
Söylesen de bizi kırmasan olmaz mı?Extralar var onlarda bizde kalsın.
13 yıl önce sormuşsun aynı konuyu sende ama .Söylesen de bizi kırmasan olmaz mı?
Zaman makinesini kullanabiliyor muyuz abi düzeltilcek hatalarım varda13 yıl önce sormuşsun aynı konuyu sende ama .
O bug olmuş ben de şimdi fark ettim13 yıl önce sormuşsun aynı konuyu sende ama .
Bug olduğunu nerden biliyorsun belki değilO bug olmuş ben de şimdi fark ettim
Yalnız ben 2006'da doğdum o zaman bu konuyu 2 yaşındayken mi açtım? Mantık nerede??Bug olduğunu nerden biliyorsun belki değil
Bug çünkü fahyıldız yakın zamanda moderatör oldu.Bug olduğunu nerden biliyorsun belki değil
Mesela, @fahyıldız ile @MrtAltg arasındaki fark nedir??
Belli oluyor abi.Konun elden gitti
Neden?şimdi anladımKonun elden gitti
Hayııır modlar zaman yolculuğu yapabiliyor admnlerden biri nasıl 1999 da üye oldu sanıyorsunYalnız ben 2006'da doğdum o zaman bu konuyu 2 yaşındayken mi açtım? Mantık nerede??
Bug değil zamanla oynayabiliyorlar ufak bir yazıyı değiştiriyorlar sadeceBug çünkü fahyıldız yakın zamanda moderatör oldu.
Dedim ya neler yapabilyorsun söyle dedin bir kaç örnek gösterdim.Neden konuyu fahyıldız sahiplendi????
Abi benim katılım tarihin 1453 yapamaz mıyız yaNeler yapabiliyorsun diye sordu konusu elden gitti
İcraa konuya el koydu.Neden konuyu fahyıldız sahiplendi????
Neden kurban oldum ki abi?Dedim ya neler yapabilyorsun söyle dedin bir kaç örnek gösterdim.
Neden kurban oldum ki abi?